miercuri, 24 iulie 2019

24.07.2019

Dacă astăzi pendulăm între o stare sau alta, să nu ne agităm, nu este de la noi, ci de la mandală 😀, aşa că putem da vina pe ea ... sau poate că nu. Pentru că ea, da fapt energia ei, doar predispune, noi suntem cei care alegem ce anume să folosim din această energie şi cum să ne comportăm în prezenţa ei.

Suntem într-o zi cu provocare pe şase, care ne poate aduce multe zbateri interioare, multă agitaţie, care ne trimite de la o stare la alta, fiindu-ne dificil să ne găsim concentrarea, numai că acest lucru nu este nevoie să rămână aşa. Adică putem să facem şi alte lucruri decât să aşteptăm miezul nopţii pentru a trece în altă zi a scăpa de energia zilei de astăzi.

Spre exemplu, putem folosi toată această mişcare de energii ca să ne obiectivăm şi să vedem unde anume nu reacţionăm prea bine, ce anume ne deranjează, ne agită, ne stări de teamă şi disconfort. Şi, pentru că avem ca provocare pe mandala de astăzi tocmai comunicarea indirectă, un pix şi o hârtie ne-ar ajuta cu succes să ne descriem stările şi să le identificăm astfel mult mai bine, ca să nu mai zic că putem să găsim şi soluţii pentru rezolvarea lor.

Mulţi evită să scrie aceste trăiri deoarece cred că cineva le va spune că scriu prostii, dar aceste gânduri sunt doar în capetele lor sau că nu se pricep să scrie. Nu este nevoie să fim vreun Paulo Coelho ca să ne descriem trăirile, mai ales că sunt personale, numai că tocmai aceste lucruri scrise ne ajută să le scoatem la suprafaţă şi să le identificăm mai bine.

Ziua de astăzi ne aduce vibraţia lui şapte, ceea ce ne cheamă la crearea de limite puternice, limite care să ne ajute să fim noi înșine, iar albastrul din centrul mandalei ne poate ajuta în acest sens. Comunicarea cu Dumnezeu, fie sub forma unei discuţii normale, fie ca prin rugăciune, ne poate ajuta să ne refacem limitele, să ne consolidăm aura.

De ce este importantă această discuţie cu Dumnezeu? Pentru că primim, destul de rapid, răspunsul Lui, iar dacă ne dăm voie să şi auzim acest răspuns, atunci vom înţelege mult mai repede lucrurile şi vom vedea unde anume avem dezechilibre şi ce anume avem de învăţat. De multe ori, ne spargem singuri aura prin modul în care gândim, prin atitudinea pe care o avem la adresa noastră.

Nu întâmplător, o altă provocare a zilei de astăzi, de data aceasta o provocare care vine din trecut, este, iar, iubirea de Sine, aşa că dacă vrem să avem o aură puternică, atunci este timpul să simţim că o merităm, că o vrem, că vrem să fim noi înşine, chiar dacă încă nu ne cunoaştem aşa de bine. Pur şi simplu, existenţa aurei ne ajută să ne ţinem aproape, cât mai mult, energia noastră, iar acest lucru ne ajută să ne cunoaștem mai bine.

Poate că este timpul să învăţăm să ne raportăm mai des la El, la Dumnezeu, cel în interiorul căruia trăim cu toţii, Cel care ne este Creator, dar şi Prieten. Cu această ocazie nu mai putem spune că nu ştim ce avem de făcut pentru că, prin menţinerea permanentă a relaţiei cu El, sunt permanent ghidaţi. Cred că un prim pas în stabilirea acestei relaţii ar fi să învăţăm să-i pronunţăm numele fără să ne mai fie jenă de tot felul de lucruri care, de fapt, nu sunt decât în mintea nostră.

Mingea este la noi în teren. De noi depinde ce facem cu ea. 

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu