marți, 16 iulie 2019

16.07.2019


Astăzi, avem energia vindecătoare pe centrul mandalei, iar vindecarea de astăzi se manifestă mai degrabă ca o curăţare, o debarasare de tot ceea ce nu ne mai foloseşte şi ne blochează în evoluţia noastră, de tot ceea ce ne trage înapoi şi se comportă ca o frână.

Suntem într-o zi cu provocare pe şapte, într-o lună de şapte, dar cu vibraţia zilei pe opt, ceea ce aduce curajul necesar să spunem Stop, să punem limitele de care avem nevoie pentru a putea creşte şi evolua.

Este un bun moment să încetăm să-i mai folosim pe ceilalţi ca scut, ascunzându-ne după ei şi după puterea lor, care nu este cu nimic mai diferită decât a noastră. De fapt, s-ar putea ca parte din această putere să fie chiar a noastră, iar noi, pentru că ne considerăm "mici şi neînsemnaţi" să nu o vedem şi să o dăm celorlalţi care, credem noi, ne pot proteja mai bine.

Ce ne facem însă când cei pe care îi considerăm "de neatins" ajung să aibă şi ei problemele lor? Intrăm în panică deoarece nu ştim cine ne mai poate ajuta sau începem să ne luăm puterea înapoi şi să ne protejăm singuri?

Când luăm astfel de hotărâri avem nevoie de curaj, iar curajul este o atitudine pe care este nevoie să ne-o formăm. În plan energetic, ne ajută refacerea aurei care, automat, ne ajută să ne refacem şi corpul energetic al curajului, numai că dacă acest corp energetic nu este susţinut şi prin atitudine şi comportament, vom reveni repede la vechile tipare de teamă şi de indecizie.

Este un bun moment să începem să ne expunem la stimuli, chiar dacă aceste lucru ne scoate din zona noastră de confort. Nu este nevoie să introducem degetele în priză ca să nu ne mai fie teamă de curentul electric, pentru că putem face un curs de electrician şi învăţăm cum ne putem proteja lucrând cu electricitatea. Poate nu toţi avem teamă de curentul electric, dar avem diferite temeri de care putem scăpa dacă alegem să învăţăm despre ele cu persoane care cunosc foarte bine acele activităţi şi care ne pot ajuta şi pe noi să trecem peste temerile noastre, ajutându-ne astfel să le conştientizăm mai bine, să le descoperim cauzele şi să le vindecăm.

Să fim atenţi la intuiţie astăzi, mai ales că ea vine să ne expună tocmai la temerile peste care avem de trecut, aşa că dacă simţim să mergem într-un anumit loc, chiar dacă mentalul nostru se opune vehement, să o facem şi să vedem ce aveam de învăţat de acolo.

Să nu uităm nici de mişcare astăzi, pentru că numai astfel putem pune lucrurile în mişcare.

Sâmbătă, 20 iulie 2019, de la ora 10.00, ne vedem la un nou curs on-line de mandale. Detalii găsiţi la https://www.facebook.com/events/1053456931526548/

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu