luni, 1 iulie 2019

1.07.2019

Începem luna iulie cu energia muncii în prim-plan, ceea ce ne aduce multă forţă în ceea ce privește planurile pe care le avem, cu condiţia să ne obiectivăm şi să depăşim schemele şi programele de amânare, de lene, de comoditate.

Este nevoie să înţelegem că da, avem nevoie şi de odihnă, dar această odihnă are, ca şi perioada de muncă, o durată, iar perioadele în care avem de muncă şi nu muncim, a se citi, lălăim lucrurile, sunt cele mai periculoase, deoarece nici nu ne odihnim, nici nu muncim, şi atunci suntem între două atitudini care nu ne ajută în niciun fel, deoarece ceea ce avem de muncă tot este nevoie să facem, iar timpul pe care îl alocăm muncii, pentru că l-am risipit în astfel de stări de comoditate, îl vom lua de la odihnă, iar acest lucru ne va afecta, pe viitor bunul nostru mers şi poate ajunge până la a ne influenţa, în mod negativ, din păcate, starea de sănătate.

Ziua de astăzi este prima dintr-o lună a cărei provocare sunt limitele, iar noi astăzi avem de pus limite, mai bine zis de delimitat, foarte clar, când muncim, când ne odihnim, când ne distrăm, astfel încât să beneficiem de fiecare activitate la capacitate maximă, să ne luăm lecţiile cât mai conştienţi cu putinţă.

Este nevoie să ne folosim de ajutorul prietenei noastre, agenda, pentru a ne organiza timpul şi a ne ţine de această organizare, chiar dacă, la început, ni se pare dificil. Fiecare schimbare de tipar începe cu primul pas, iar astăzi facem primul pas spre propria organizare a lucrurilor din viaţa noastră.

De asemenea, ziua de astăzi ne împinge către mişcare, acțiune, luarea de decizii.

Tiparul de pe centrul mandalei, cel de "pustnic", ne scoate la suprafață anumite obiceiuri din vieţile anterioare în care l-am manifestat în planul fizic, în special în zona banilor şi a iubirii de Sine. Să observăm modul în care ne influenţează şi ce tip de comportament ne dau.

În privinţa provocării zilei de astăzi, să fim atenţi la modul în care ne închidem Sufletul, cum nu îi dăm voie să se manifeste şi cum aducem mentalul în faţă, mai ales că luna aceasta este o lună a mentalului care, pe lângă capacitatea de a învăţa lucruri noi, scoate la suprafaţă şi tiparele pe care mentalul le are, mai ales în zona blocării intuiţiei şi Sufletului.


Interpretarea lunii Iulie

Luna Iulie, a şaptea din an, este luna care ne aduce cele mai multe provocări legate de limitele noastre, de modul în care ajungem să ni le fixăm sau nu, de cât de mult reuşim să ne aducem, înapoi, energia risipită prin alte părţi, prin alte proiecte, care s-au oprit de mult, risipita prin planurile altora, la care am aderat, de multe ori, din "prea multă" stimă şi iubire de Sine.

Avem şansa să ne refacem aceste limite, mai ales că, în funcţie de cât de mult înţelegem acest aspect, vom influenţa şi lunile următoare şi chiar viaţa noastră per ansamblu.

Mentalul nostru nu va sta potolit în această lună, de aceea, este bine să-i dăm de lucru, să-l punem să înveţe şi să se manifeste prin creativitate.

Să fim atenţi la modul în care intră,m în scenarii negative, deoarece aceste scenarii ne scad vibraţia şi ne aduc rezonanţe nu prea plăcute. Avem rugăciunea la dispoziţie pentru a le combate şi a ne ridica vibraţia. 

O altă provocare a lunii acesteia este modul în care vom privi lucrurile aşa cum sunt şi vom reuşi astfel să ieşim din iluzii, din "minciunile" cotidiene, pe care ni le spunem singuri.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu