luni, 8 iulie 2019

8.07.2019

Avantajul comunicării indirecte este că ne stimulează creativitatea şi ne ajută la educarea mentalului, făcându-l să lucreze în mod echilibrat şi centrat pe ceea ce are de făcut.

Mentalul nostru este astfel educat să se axeze pe partea sa creativă, creându-i astfel noi tipare pozitive, de aceea creativitatea se învaţă, mai bine zis, se educă. Implicat în astfel de activităţi, mentalul va începe să facă ce ştie el mai bine , respectiv să aibă idei, numai că, în loc să fie unele care ne trag în jos datorită scenariilor negative, de data aceasta sunt unele care ne ajută să ne dezvoltăm, ne ajută să evoluăm.

Modul în care ne folosim de forţa de creaţie a comunicării indirecte, de conexiunea pe care ne-o dă cu Divinitatea, ne face să devenim adevărate canale prin care, Universul, îşi revarsă cunoaşterea în această dimensiune. Fiecare dintre noi putem să devenim un astfel de canal, iar totul depinde de cât de mult ne deschidem, cât de mult ne dăm voie să primim informaţia, dar mai ales, de cât de mult o lăsăm să curgă prin noi, fără a o devia de la mesajul original.

Rolul de mesager al Universului poate fi câştigat de fiecare dintre noi, pe baza faptelor noastre, pe baza creşterii noastre spirituale, pe baza curăţirii de tipare şi blocaje, pentru că Universul vorbeşte mereu cu noi numai că nouă ni se pare că nu este aşa, deoarece ne aşteptăm să o facă prin mijloacele clasice, palpabile. Aşa că până ne va suna Universul pe telefonul mobil 😀, mai bine ne-am deschide Sufletul şi ne-am da voie să ne ascultăm intuiţia.

Vibraţia zile de astăzi este nouă, ceea ce aduce multă intuiție, mai ales în zona de creativitate, de manifestare a comunicării indirecte. Dacă astăzi simţim că vrem să creăm ceva, să evităm amânarea şi să trecem direct la fapte! Mijloace avem destul, îndrumare este, doar să ne dăm voie să medităm pentru a intra în legătură cu ea, deci avem toate ingredientele. Mai este nevoie de voinţă pentru a trece peste primele rezistențe ale mentalului, deoarece odată început "jocul" mentalul nostru se va lăsa repede cuprins de el şi va începe să-i placă.

Avem provocarea curajului astăzi, atât a curajului de a crea, cât şi a curajului de a comunica, de a spune lucruri pe care nu le mai putem ţine ascunse. Cu cât ne vom asuma mai mult acest curaj şi vom demara, cu atât vom reuşi să trecem mai ușor peste mentalul nostru.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu