duminică, 21 iulie 2019

21.07.2019


Ieri a început ultima decadă a lunii Iulie, decadă care stă sub energia muncii, a acţiunii, a mişcării, o decadă care se anunţă destul de energică sau cel puţin la acest lucru ne provoacă pe noi. 

Nu vom putea avea linişte în această perioadă până când nu ne mişcăm către ceea ce avem de făcut, până când nu începem şi chiar să terminăm, pentru că este o decadă de rezolvat restanţe, acele lucruri începute şi neterminate, acele lucruri care se ţin scai după noi şi zdrăncănesc precum dozele de aluminiu legate de maşina celor proaspăt căsătoriţi, vrând astfel să se facă remarcate şi cer să fie luate în seamă.

Astăzi, în continuarea acestei perioade, avem în vedere vindecarea, acea energie care vine să ne arate, nu întotdeauna prin cele mai plăcute modalităţi, ceea ce mai avem de rezolvat, de vindecat pentru a putea evolua la nivelul următor. Spuneam că nu prin cele mai plăcute modalităţi, deoarece atunci când nouă ni se tot arată, iar noi tot ignorăm acele lucruri, atunci, vine o zi când ceea ce ignorăm ne izbeşte direct în faţă şi nu este cel mai plăcut lucru.

Energia vindecătoare de astăzi vine pe o zonă care, cu siguranţă, nu ne este foarte dragă şi, pe care, de cele mai multe ori o ignorăm, iar dacă cumva începem să lucrăm la ea, de multe ori o facem în grabă şi fugim repede de acolo. Este vorba despre iubirea de Sine, cea care reprezintă motorul nostru principal, cea datorită căreia demarăm acţiuni şi le şi finalizăm.

Aşa că, cu un pix în mână şi cu multă răbdare (unde găsim oare? că la piaţă nu se mai găseşte de mult 😀) facem un inventar al acţiunilor noastre pe care le-am regretat ulterior că le-am făcut sau în care ne-am lăsat pe noi pentru "binele celorlalţi", cu toate că, în final, acest bine nu s-a dovedit a fi fost prea apreciat.

Este momentul să vedem de ce spunem "DA", din reflex, cu toate că, în realitate, am fi vrut să spunem "NU". De asemenea, este momentul să ne luăm timpul înapoi şi să-l punem în slujba noastră şi a evoluţiei noastre. Este momentul să facem diferenţa dintre a ajuta pe cineva şi a ne băga sub cineva, tocmai pentru a nu ne ajuta pe noi înşine.

Odată dobândită iubirea de Sine, o vom înţelege cu adevărat şi nu ne vom mai da energia aşa de uşor, pentru că atunci înţelegem cu adevărat ceea ce foloseşte şi ceea ce nu foloseşte evoluţiei noastre. Vom găsi astfel motivaţia să facem lucruri şi pentru noi şi să ne creăm viaţa pe care o visăm.

Putem începe chiar de astăzi. Avem curaj? 

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu