luni, 15 iulie 2019

15.07.2019

Fie că lucrăm în planul material, fie că lucrăm în cel energetic, astăzi avem zi de muncă, de organizare a timpului şi a activităţilor noastre, zi de planificat, dar şi zi de materializat.

Şi, pentru că aveam această energie pe mijlocul mandalei de astăzi, ar fi bine să începem tocmai cu acele activităţi pe care le-am tot amânat, le-am tot rostogolit de pe o zi pe alta. Este timpul să punem stop acestor amânări tocmai pentru că de fiecare dată când mai amânăm, chiar dacă pe moment ne simţim eliberaţi, ulterior ne simţim şi mai împovărați când ne gândim să facem acea activitate şi ni se pare că este din ce în ce mai dificil de făcut. Energia zilei de astăzi ne permite să intrăm în forţă în acele activităţi pe care le-am amânat şi care, în acest moment, ni se par greu de realizat.

Condiţia este ca să nu ne mai raportăm la dificultatea realizării lor şi la modul concret în care putem împărţi respectiva activitate pe bucăţi mai mici şi care pot fi gestionate cu uşurinţă. De aceea, una dintre provocările noastre de astăzi este tocmai trecerea peste partea negativă a mentalului, cea de care am învăţat să ascultăm şi pe care nu am reuşit încă să o educăm.

Mişcarea fizică propriu-zisă este şi ea importantă astăzi, mai ales că ne ajută să ne curăţăm meridianele şi să sublimăm acele energii care sunt stagnante în interiorul nostru şi care ne dau tot felul de stări pe care nu le putem explica. Mişcarea fizică vine şi ne ajută să "topim" toate aceste energii şi să redăm corpului nostru curăţenia energetică de care are nevoie pentru a putea funcţiona optim. În acest fel, meridianele noastre vor funcţiona mult mai bine şi vor duce energia către zonele pe care le deservesc fără a mai întâmpina obstacole.

O altă provocare a noastră de astăzi este tocmai iubirea de Sine, cea care ne dă motivaţia să demarăm, să realizăm lucruri, cea care ne aduce bucuria necesară să facem diverse lucruri. Să fim atenţi la toate sentimentele pe care le avem cu privire la noi, la ceea ce ne refuzăm şi nu ne dăm voie să facem, deoarece considerăm că nu merităm şi, pentru a putea rezolva aceste probleme, este un bun moment să le punem pe hârtie cât mai detaliat, să le descriem cât mai bine tocmai pentru a vedea unde anume greşim şi ce putem corecta.

De asemenea, astăzi manifestându-se tiparul pustnicului, putem recunoaște tipare cu care am venit din vieţile trecute de pustnici (fie bărbați, fie femei) şi putem vedea cum anume le manifestăm şi în viaţa aceasta.

Să fim atenţi şi la relaţia pe care o avem cu banii, cum ne raportăm la ei, tocmai pentru a o putea vindeca dacă este una dezechilibrată.

Sâmbătă, 20 iulie 2019, de la ora 10.00, ne vedem la un nou curs on-line de mandale. Detalii găsiţi la https://www.facebook.com/events/1053456931526548/

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu