miercuri, 3 iulie 2019

3.07.2019

Astăzi suntem înconjuraţi de energia iubirii, energia care ne motivează în tot ceea ce facem, mai ales dacă facem din Suflet, energia care este aliatul nostru şi prin care Universul ne ghidează în ceea ce avem de făcut. 

Ea vine, de fiecare dată, şi ne invită să ne racordăm la ea, să ne deschidem Sufletul din strânsorile în care singuri l-am pus acolo prin gândurile şi acţiunile noastre mentale.

De fapt, dacă am avea curajul să cedăm aşa-zisul control al minţii în faţa acestei energii, în faţa noastră s-ar deschide o lume nouă, care de fapt, era aceeaşi de ieri, numai că noi ne raportăm diferit la ea de data aceasta, pentru că am ales să vedem lucrurile din alt unghi, să ne raportăm altfel, să ne schimbăm perspectiva. 

Energia iubirii ne este, în acelaşi timp, binecuvântare şi blestem, dar totul depinde de modul în care noi ne raportăm la ea, deoarece dacă ne deschidem în faţa ei, dacă îi dăm voie să ne ajute în evoluţia noastră, dacă îi dăm voie să ne transforme, atunci o vom percepe ca pe o binecuvântare, ca pe ceva Divin, trimis de acolo, de Sus, să ne ridice şi să ne ajute. Tot ceea ce avem de făcut este să ne eliberăm din strânsorile mentalului, din tiparele sale zilnice, din rutina zilnică în care ne menţine.

Pe de cealaltă parte, atâta timp cât nu am învăţat să ne deschidem Sufletul, cât am considerat acest lucru ca fiind o slăbiciune şi am evitat, prin toate mijloacele posibile, să ne raportăm la Suflet şi la Iubire, considerându-le doar "dulcegării siropoase", atunci percepem energia iubirii ca fiind ceva destabilizant în viaţa noastră "perfectă".

Suntem într-o zi de vibraţie patru, iar prin raportarea la Iubire, putem căpăta multă înţelepciune, dar şi într-o zi a cărei provocare este trei, ceea ce ne cheamă să trecem peste negativitatea din viaţa noastră şi să vedem latura pozitivă a vieţii noastre, bucuria de zi cu zi a vieţii noastre, pe care nimeni nu ne-o poate da atâta timp cât noi nu vrem să ne-o luăm.

Energia iubirii de astăzi ne va aduce şi multe întrebări legate de modul în care noi ne definim limitele, întrebări legate de modul în care îi lăsăm pe alţii să ne spună ce să facem, să ne definească ei limitele, iar aceste întrebări le putem percepe ca pe o parte normală a vieţii nostre, ca pe un ajutor în dezvoltarea noastră, mai ales dacă suntem pe o cale de evoluţie spirituală sau le putem percepe ca pe ceva deranjant, mai ales dacă ne-am închis în noi şi nu ne dăm voie să evoluăm, fiind mulțumiți cu ţarcul pe care ni l-am creat.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu