duminică, 28 iulie 2019

28.07.2019

Mandala de astăzi vin într-o zi de vibraţie unsprezece, ceea ce ne aduce capacitatea de a vedea lucrurile de sus, de a înţelege sensul vieţii aşa cum este ea, de a înțelege tabloul în ansamblu, nu pe bucăţi, pentru că numai aşa putem evolua.


De asemenea, mandala de astăzi vine într-o zi a cărei provocare este zece, care ne cheamă la curaj, la atitudine, la schimbare.

Pe lângă faptul că vedem lucrurile de sus, suntem chemaţi să ne luăm doza de curaj pentru a schimba, acolo unde este nevoie, lucrurile în viaţa noastră, pentru a înlocui toate acele "piese" care nu se încadrează bine cu restul "tabloului" pe care îl vedem de sus. Energia zilei de astăzi ne scoate bine de tot din ţarcul nostru de confort, trimiţându-ne acolo unde noi nu avem curajul să mergem. Într-un fel, aduce "muntele la Mahomed", numai că îl aduce cu o intensitate mult mai puternică decât cea care ar fi fost dacă noi am fi luat iniţiativa.

Universul trimite mentalului nostru o cantitate mare de energie pentru a ne ajuta să ne schimbăm punctul de vedere, să ne schimbăm modul de gândire sau, cel puţin să ne punem mai multe întrebări care să ne ajute să ieşim din tiparele mentale clasice.

Mişcarea este provocarea noastră principală de astăzi, iar expunerea acestei stări de comoditate în energia zilei nu face decât să ne permită să conştientizăm, dacă nu o făcusem deja, motivele pentru care tindem să amânăm, pentru care nu dăm drumul energiei creatoare să se manifeste, fricile pe care le avem în a materializa. De asemenea, ne aduce conştientizări în privinţa iubirii de Sine şi a modului în care refuzăm să facem lucruri pentru noi deoarece considerăm că nu le merităm.

Dacă ne găsim disciplina necesară pentru perioada următoare, ziua de astăzi ne poate ajuta să începem lucrul cu noi înşine şi să depăşim amânarea, lenea şi comoditatea. Este important să ne menţinem efortul constant, mai ales în zilele în care vrem să renunţăm.

De asemenea, ziua de astăzi ne aduce şi provocări în ceea ce priveşte adevărul şi comunicarea, curajul de a spune ce dorim să spunem şi curajul de a spune adevărul, chiar dacă nu toţi sunt de acord cu acest lucru.

Însă, cel mai important aspect al zilei de astăzi îl reprezintă conştientizările pe care le avem cu privire la noi înşine, la relaţia cu Universul, la modul în care jucăm jocul vieţii, iar aceste conştientizări sunt direct proporţionale cu deschiderea pe care ne dăm voie să o avem în faţa informaţiilor pe care Universul ni le trimite şi cu modul în care le acceptăm ca atare, fără a le trece prin zecile de filtre mentale.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu