joi, 14 mai 2020

14.05.2020

Pe parcursul acestei luni, întâlnim trei zile în care provocarea zilei, cea a lunii şi vibraţia zilei sunt identice, adică au aceeaşi valoare, astăzi fiind cea de a doua, iar movul de pe centrul mandalei vine să ne scoată şi mai mult în evidenţă această combinaţie numerologică, determinându-ne să ne întrebăm ce anume mai avem noi de învăţat şi de aici?

În primul rând, este nevoie să ne gândim la corpul nostru fizic, cel despre care am auzit câte ceva, am auzit că am avea aşa ceva. Da, da, este vorba despre acel ceva pe care îl vedem dimineaţa în oglindă, eventual şi seara sau când mai facem duş. Acel ceva despre care nu avem o părere foarte bună, de parcă modul în care arată nu ar fi exclusiv apanajul nostru. Acel ceva pe care îl mai ducem la "reparat" din când în când, deşi el avusese grijă să ne dea semnale cu mult timp înainte, semnale pe care, dacă le-am fi ascultat, nu am mai fi avut probleme de sănătate.

Da, ştiu, ironia nu este prea plăcută, cum plăcută nu este nici relaţia cu trupul nostru, de parcă ar fi vorba despre un corp străin de care este musai nevoie să scăpăm. Da, ştiu, este dureroasă imagina noastră din oglindă atunci când avem multe kilograme în plus sau când muşchii şi pielea se lasă, dar totuşi, există şi o veste bună, şi anume că toate aceste lucruri pot fi remediate. Tot ceea ce avem nevoie să facem este să ne schimbăm relaţia pe care o avem cu corpul nostru. Da, ştiu şi am mai spus-o şi altă dată, nu este prea plăcut să ne uităm la noi, în oglindă şi să vedem formele cum se rotunjesc de la o săptămână la alta, dar dacă nu ne vom iubi trupul aşa cum este, ghiciţi ce? acele forme vor continua să se rotunjească.

Sesiunile de lucru, în oglindă, cu corpul nostru, în care să ne apropiem de el (sună cum ciudat, dar sufleteşte nu suntem alături de el) ne vor ajuta să obţinem un prieten de partea noastră, prieten care, până mai ieri, ne era cel mai aprig duşman, dar nu că şi-a asumat el această poziţie, ci că noi l-am plasat acolo.

Să începem, aşadar, să ne cerem iertare de la trupul nostru şi să-l ajutăm să revină la parametri optimi pentru noi care, în niciun caz nu sunt aceeaşi cu cei ai altor persoane.

În cel de al doilea rând, este nevoie să ne gândim la echilibrul nostru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi emoţional şi energetic. Să ne analizăm modul în care consumăm timpul şi să vedem ce anume ne blochează în a realiza acele activităţi care ne aduc fericire, dar pentru care nu avem, aproape niciodată, timp.

Da, este o operaţiune destul de "dureroasă" deoarece, pe de o parte ne face conştienţi de faptul că am consumat foarte mult timp pe lucruri inutile, iar pe de altă parte ne va face să ne reanalizăm priorităţile, ceea ce va înseamna o schimbare majoră a stilului nostru de viaţă, iar aici pot apărea fricile datorate necunoscutului, a lipsei tiparelor.

Numai că, de pe urma acestei activităţi vom avea de beneficiat, pe de o parte, la nivelul trupului, în sensul că dacă dorim să aducem echilibrul în viaţa noastră va fi nevoie să echilibrăm atât alimentaţia, cât şi odihna şi să dăm acestor activităţi timpul optim de care au nevoie, iar pe de cealaltă parte, vom avea de beneficiat la nivelul Sufletului, prin creşterea nivelului iubirii de Sine, a respectului pe care ni-l dăm singuri.

În al treilea rând, este nevoie să ne gândim la modul în care comunicăm, la ceea ce transmitem şi ce anume putem schimba în această direcţie. Dacă avem ceva de spus şi o facem, informaţia nu ajunge la ceilalţi şi nu putem determina schimbări în vieţile lor. Pe de altă parte, dacă vorbim prea mult ne consumăm energia inutil şi nu mai avem forţă să dăm informaţia corect şi cu intensitatea optimă, atunci când chiar este nevoie să vorbim.

De obicei, cei care au comunicarea în echilibru, nu au nicio problemă să dea informaţia mai departe, să predea, să-i înveţe şi pe ceilalţi. pentru aceste persoane este ceva normal să facă acest lucru şi chiar caută să aducă, în vieţile celorlalţi, cât mai multă valoare prin informaţia pe care o dau. Astfel, îşi menţin, în parametri optimi şi funcţionarea tiroidei.

Şi, pentru că tot vorbim despre comunicare, romburile de albastru închis care întrerup cel de al doilea nivel de mov, nu fac decât să ne atragă atenţia în privinţa comunicării, mai bine zis, a provocărilor pe care le avem în comunicarea cu Divinitatea.

Aceasta sunt câteva dintre lucrurile la care putem să medităm astăzi, fără a ne acuza prea mult sau a ne scuza prea mult, căutând să rămânem în echilibru şi prin acest echilibru să reuşim să respectăm cât mai bine Legile Universului, pentru a atrage astfel cât mai multe energii benefice prin respectarea acestor legi.

Să fim atenţia la încăpăţânare astăzi, să dăm dovadă de înţelepciune şi să căutăm să ne dăm "un pas în spate" pentru a vedea lucrurile dintr-o perspectivă mai largă, mai cuprinzătoare!

Să începem să avem cât mai multă grijă de trupul nostru, aşa cum avem grijă de autoturismul nostru, pentru că alt trup nu primim, iar o relaţie bună cu el nu face decât să creeze tipare pozitive, pe care le vom folosi atât în viaţa aceasta, cât şi în cele care vin.

Să ne fie de folos!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu