vineri, 1 mai 2020

1.05.2020

Este nevoie de curaj pentru a putea demara ceva? Răspunsul este clar "DA", în sensul că, de cele mai multe ori, blocajele nu vin din exterior, cu toate că se găsesc şi acolo, ci ele îşi au sediul în interiorul nostru, făcându-ne să ne îndoim de noi înşine şi de puterea noastră de a face ceva, făcându-ne să ne punem o mie şi una de întrebări, doar-doar mai amânăm momentul demarării, de care ne este cel mai teamă, dar nu o teamă care ar avea vrun motiv clar, ci o stare generală pe care, culmea, noi nu am defini-o ca teamă, dacă ni s-ar prezenta de cineva din exterior, ci i-am da nume precum: nu cred că este momentul acum; încă mai trebuie să mai studiez, să mai aprofundez; mai am nevoie de anumite mijloace materiale; nu s-au aliniat toate astrele 😀 şi tot felul de astfel de motiva care nu sunt  altceva decât "perdele de fum" sub care noi ne ascundem temerile şi care, în final, nu fac decât să ne ţină pe loc şi să ne blocheze, numai că, din păcate, ne dăm seamă de acest lucru destul de târziu, când multe dintre oportunităţi au trecut.

De fapt, ce avem de înţeles este că pentru fiecare lucru pe care dorim să-l facem este o anumită fereastră de oportunitate, fie că vorbim de termene clare până la care suntem nevoiţi să realizăm acel lucru, fie că vorbim de o anumită succesiune de energii de care putem beneficia şi care ne pot ajuta într-un mod subtil, noi văzând doar (dacă suntem deschişi să observăm astfel de lucruri) o seria de coincidenţe care ne sprijină să realizăm acel lucru.

Numai că, numitorul comun suntem noi, cu atitudinea noastră şi cu modul în care ne raportăm la momentul începutului, dacă avem intenţia clară de a face ceva sau pur şi simplu mergem dintr-un automatism. 

Atunci când avem intenţia, nu facem altceva decât să ne punem Sufletul în acţiune, devenind astfel un atractor al situaţiilor, energiilor şi persoanelor care ne pot ajuta în activitatea noastră, pe principiul rezonanţei. De aceea se spune despre o persoană că "pune Suflet", pentru că astfel se implică total în acea activitate.

De ce este atât de importantă implicarea totală? Pentru că acolo unde este intenţia noastră este şi energia noastră, aşa că dacă la un moment-dat nu putem să facem înaintăm într-o activitate şi simţim că nu avem forţă, de fapt, energia noastră este în altă parte, iar locul în care se găseşte îl putem afla analizând gândurile care se tot repetă în capul nostru, iar în momentul în care am reuşit să le dăm la o parte şi să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut, ca prin minune. lucrurile încep să se "mişte".

Aşadar, pentru a putea demara o activitate avem nevoie, printre altele, de curaj, de intuiţia care să ne spună când este momentul optim şi de implicarea noastră totală.

Începem o nouă lună, iar pe centrul mandalei de astăzi avem galbenul, cel care ne dă energia necesară pentru a demara proiecte noi sau pentru a le finaliza pe cele existente. De aceea, pentru a veni în sprijinul nostru, adică pentru a putea folosi eficient această energie, este necesar să ne punem ordine în activităţi, să ne organizăm bine timpul, iar celor pe care le dorim realizate să le acordăm timpul şi energia necesare pentru a se putea materializa.

Galbenul de pe centrul mandalei de astăzi ne cheamă şi la mişcare fizică, mai ales că am început luna a cincea care este cea care ne scoate la suprafaţă provocările pe care le avem la nivelul corpului fizic, începând cu cele de mişcare fizică şi continuând cu cele legate de modul în care ne iubim propriul corp, modul în care îl îngrijim şi îl respectăm.

Suntem într-o zi de vibraţie zece, ceea ce ne aduce mult curaj, acel curaj de care avem atâta nevoie în ceea ce vrem să demarăm. 

Aşadar, dacă tot ceea ce am spus mai sus ne este indiferent, nu este nicio problemă, putem să ne întoarcem liniştiţi pe partea cealaltă şi să nu facem nimic, mai ales dacă ne şi asumăm acest lucru. Dar dacă nu vrem să facem nimic, dar nici nu ne asumăm acest lucru, atunci nu facem decât să fim demagogi.

Pentru cei care vor să facă ceva, în schimb, am un singur mesaj: să renunţăm la a mai sta pe margine şi a ne da cu părerea despre cum ar fi bine să facem şi cum nu! Să intrăm efectiv pe "teren" să simţim atmosfera şi să ne racordăm astfel la energia "jocului" pentru a ştii ce avem de făcut!

Ca întotdeauna, cheia este numai la noi!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu