joi, 28 mai 2020

28.05.2020

Dacă, de multe ori, simţim că este prea multă presiune pe noi, atunci să avem în vedere şi posibilitatea ca Universul să vrea să scoată un diamant din noi, să vrea să ne ajute să ne transformăm din "omidă" în "fluture". Să nu uităm că diamantul este, de fapt, o bucată de cărbune care a rezistat presiunilor mari la care a fost supus de-a lungul timpului, transformându-se în ceva dur şi foarte valoros.

Aşa că, astăzi, avem în faţă o configuraţie care tocmai aceste lucru vrea să scoată de la noi, respectiv capacitatea noastră de a face faţă presiunilor, tocmai pentru a găsi singuri mijloacele cu care să spargem "barierele" clasice şi să trecem la nivelul următor.

Astăzi, Universul vrea de la noi să învăţăm să strălucim. O să spuneţi că după atâta "praf" şi "noroi" numai de strălucire nu ne mai arde nouă, dar să nu uităm că difident cât de murdar este un diamant, după spălare nu va face decât să strălucească foarte tare. Aşa că astăzi suntem chemaţi să "strălucim", să ne asumăm această strălucire şi să ne bucurăm de ea ca parte din noi pe care o merităm şi pentru care am muncit.

Este timpul să avem curajul, pentru că despre curaj este vorba, să ne asumăm puterea personală şi să ne dăm voie să strălucim aşa cum poate nu am făcut-o niciodată.

În numerologia Kundalini zece este "totul sau nimic", aşa că, prin ceea ce facem putem alege să avem curajul să strălucim şi să avem "totul", deoarece din acest curaj se nasc decizii înţelepte care ne duc mai departe, sau putem alege fricile şi atunci alegem "nimicul".

Movul de pe centrul mandalei, prin energia pe care o degajă ne poate ajuta să ne introspectăm şi să vedem în ce situaţii sau în faţa cui am cedat puterea personală. După aceasta este nevoie să luăm deciziile prin care ne aducem înapoi această putere. Aici intervine curajul nostru, deoarece este nevoie să realizăm acţiuni concrete pentru a ne redobândi puterea personală: poate este nevoie să discutăm faţă în faţă cu o anumită persoană sau poate este nevoie să scriem o scrisoare în care să spunem ceea ce avem pe Suflet sau poate este nevoie să facem anumite schimbări ale modului nostru de a fi sau de a acţiona etc.

De aceea este nevoie să ne lăsăm intuiţia să ne sfătuiască pentru că numai aşa vom putea afla ceea ce avem de făcut pentru a ne recăpăta puterea personală. De asemenea, ar fi bine să nu diminuăm importanţa acelei activităţi sau atitudini pe care intuiţia ne-a recomandat-o deoarece, prin manifestarea ei, noi deblocăm ceva din noi, ceva subtil, dar care ne-a ţinut cu "capul plecat" o anumită perioadă de timp.

Este o configuraţie de cotitură, în care putem trece la alt nivel, putem dobândi acel curaj care ne împinge asemenea motorului unei rachete sau putem rămâne în aceeaşi stare, să ne complăcem în aceleaşi tipare, preferând "văicăreala" în locul acţiunii.

Să nu uităm că încă suntem în luna a cincea, aşa că ne putem folosi de energia comunicării indirecte pentru a pune pe hârtie, cu cât mai multe detalii, obstacolele pe care simţim că le avem, modul în care simţim că ne afectează, dar şi rezultatele pe care credem că le-am putea avea dacă aceste obstacole nu ar mai fi. Astfel vom afla multe lucruri despre noi şi despre ceea ce simţim în interiorul nostru, ajutându-ne să ne cunoaştem mai bine.

Romburile de roşu din colţuri, chiar dacă, teoretic, blochează manifestarea deplină a movului de pe centru, nu fac altceva decât să amplifice energia pe care o manifestăm, ajutându-ne fie să avem şi mai mult curaj, atunci când manifestăm această energie, fie să ne amplifice şi mai mult stările de teamă, dacă le dăm curs.

În final, să nu uităm de mişcarea fizică ce ne poate ajuta să ne activăm energia curajului, aducând mai mult dinamism în viaţa noastră, punând în mişcare meridianele şi deblocând curgerea energiei.

Să ne găsim curajul de care avem nevoie, iar odată găsit să-l folosim pentru a face schimbările necesare! Numai aşa putem evolua!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu