duminică, 24 mai 2020

24.05.2020

Numerologic, şase are legătură cu rugăciune, cu meditaţie, cu introspecţia, iar albastrul de pe centrul mandalei ne cheamă şi el astăzi la rugăciune, numai că astăzi ne putem folosi de această configuraţie tocmai pentru a putea face anumite schimbări în modul în care ne rugăm, eventual chiar să începem o practică în acest sens, dacă până acum nu am făcut-o.

Cred că este momentul să mai privim rugăciune ca pe o "milogeală" cum o consideră unii şi să începem să o privim ca pe un real dialog în care intrăm cu Dumnezeu, cu Universul, pentru că da, cerem ceva, dar de fiecare dată când cerem avem grijă să şi mulţumim, iar prin faptul că cerem, de fapt, noi nu facem altceva decât să arătăm Universului că ştim ce vrem, că ştim ce anume ne dorim, că avem un scop şi că avem nevoie de sprijinul Divinităţii pentru a ne atinge acest scop.

Prin faptul că cerem şi, de multe ori, este nevoie să cerem o anumită perioadă de timp, tocmai pentru a ne convinge şi pe noi înşine că dorim, cu toată fiinţa noastră acel lucru, nu doar de la nivel mental, de fapt, noi arătăm Universului statornicia în acţiune, faptul că suntem dedicaţii scopului nostru, dar mai ales că dorim să fim în armonie cu Universul şi cu Voinţa Sa, că îi dăm voie să intervină în planurile noastre şi să ne ajute să le corectăm, astfel încât să servească scopului cel mai înalt, astfel încât să ne ajute să ne manifestăm misiunea.

Prin rugăciune nu facem altceva decât să ne curăţăm strat energetic cu strat energetic până în momentul în care suntem suficienţi de curaţi energetic pentru a putea realiza lucrul pentru care ne rugăm. De asemenea, prin acest efort constant pe care noi îl facem cu rugăciunea, nu facem altceva decât să ne curăţăm din karma care ne împiedică să realizăm lucrul pentru care ne rugăm, dând astfel, la o parte, obstacolele subtile pe care nu le vedem, dar care sunt acolo şi care astfel se dizolvă treptat până la dispariţie.

Şi, nu în ultimul rând, prin rugăciune, ne întărim credinţa şi începem să fim din ce în ce mai convinşi că putem obţine acel lucru, iar când credinţa noastră a devenit puternică şi manifestă atunci vom determina cel mai uşor şi  ne vom putea atrage, din Univers, lucrurile pe care le dorim.

Nu întâmplător, pe mandale, albastrul de pe centru este însoţit, întotdeauna, pe nivelul doi, de roşu, ceea ce permite energiei rugăciunii pe care o spunem să fie amplificată de energia roşului de pe nivelul doi, ajutând-o astfel să fie mult mai puternică. De aceea este nevoie ca, în astfel de zile, să folosim în bine roşul de pe centrul mandalei, mai ales că această energie amplifică ceea ce găseşte, şi ar fi bine să găsească, în interiorul nostru, o stare de bine, de relaxare, de curaj, de acţiune etc., în concluzie atribute pozitive.

Albastrul de pe centrul mandalei înseamnă şi putere pe cuvânt, aşa că fie că începem o practică a rugăciunii, fie că îmbunătățim una deja existenţă, ar fi bine să căutăm să rostim rugăciunile cu voce tare, pentru că, pe de o parte ne ajută să fim mult mai prezenţi atunci când ne rugăm şi evităm astfel să ne fugă mintea în alte păţi, iar pe de altă parte cuvântul rostit dă mai multă forţă rugăciunii noastre.

Aşa că fie că folosim rugăciunea, fie că folosim afirmaţiile pozitive, dacă astăzi le spunem cu voce tare, vom modela mult mai uşor energiile din jurul nostru, vom îndepărta mult mai rapid pe cele care ne sunt potrivnice sau vom reuşi chiar să le transmutăm în energii care să ne fie benefice şi vom reuşi să atragem mai rapid, din infinitatea Universului acele energii de care avem nevoie pentru ceea ce vrem să facem.

Totul este să fim cât mai convinşi de eficienţa rugăciunilor sau afirmaţiilor noastre, pentru că acest lucru înseamnă că avem credinţa că ele funcţionează, iar credința noastră este cea care ne deschide tot mau mult către Dumnezeu.

Şi, dacă avem întrebări legate de cine ar fi bine să fie destinatarul rugăciunilor noastre, eu aş merge întotdeauna pe consolidarea relaţiei personale cu Dumnezeu, acel Dumnezeu care a creat TOTUL.

În privinţa tipului de rugăciune, le avem pe cele vechi, clasice dar avem la dispoziţie şi rugăciuni noi care sunt la fel de eficient, aşa cum avem la dispoziţie rugăciunea personală, cea care ne vine nouă să o spunem, aşa că dacă astăzi intuiţia ne aduce o rugăciune în faţă, să căutăm să o notăm şi să o folosim pentru că înseamnă că de ea avem nevoie în acest moment al evoluției. La urma urmei contează credinţa pe care o punem în rugăciune. Să avem Sufletul deschis, pentru că vom găsi şi rugăciunea cu care rezonăm cel mai bine.

Să ne fie de folos şi să trecem la treabă!  Nicmi nu se schimbă în jurul nostru, dacă noi nu ne schimbăm în interior.

Doamne ajută!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu