vineri, 8 mai 2020

8.05.2020

Luna Mai este luna a cincea, iar cinci în mandale are legătură cu comunicarea indirectă, cea care ne creează cadrul necesar pentru a ne putea exprima creativitatea şi a ne putea manifesta rolul nostru de Creator, cel prin care "învăţăm" ce înseamnă să creăm, să modelăm energia interioară şi exterioară în aşa fel încât să dăm formă concretă ideilor pe care Universul ni le transmite.

De fapt, rolul de Creator este mult mai puternic decât ne putem noi imagina deoarece, pentru a putea modela energia exterioară, este necesar să ne cunoaştem interiorul, să ne cunoaştem atât părţile bune, dar şi cel mai puţin bune, să vedem ce anume elemente ne lipsesc, dar mai ales să vedem cum anume le putem obţine. De fapt, fiecare dintre noi este un puzzle din care lipsesc piese, altfel, dacă am fi fost compleţi, nu am mai fi venit aici, la întrupare şi am fi avut alte misiuni în alte păţi ale Universului sau în lumile subtile, cele care susţin această lume, dar care nu pot fi accesate decât din interiorul nostru.

Revenind la piesele lipsă, de fapt, noi am coborât la întrupare tocmai pentru a le putea găsi şi a le putea integra, iar modul în care facem acest lucru ne permite să obţinem un upgrade al nostru, ne permite să înţelegem mai bine ceea ce avem ca daruri, dar mai ales ne permite să fim întregi, să devenim compleţi.

În mandale, avem structuri care sunt întrerupte de anumite culori, iar acest lucru ne permite să ştim pe ce anume avem de lucrat fie pentru a curăţa tiparele negative dobândite în alte existenţe, fie pentru a dezvolta mai mult acea culoare până în punctul în care ea nu mai este o provocare, ci devine un avantaj, iar acest lucru ne permite să îmbunătăţim, per ansamblu, structura mandalei, pentru că dacă am adus energia unei culori la valori bune, este posibil ca acea culoare să se regăsească în mai multe poziţii pe mandala, iar atunci, dintr-o dată, se observă un salt mare pe care îl facem din punct de vedere energetic, spiritual, ceea ce permite astfel să schimbăm energia interioară şi astfel să schimbăm, în sens pozitiv, şi modul în care interacţionăm cu lumea exterioară, iar în cazul mandalei de astăzi, ne poate ajuta să ne manifestă mult mai puternic rolul de Creator.

Nu mi-am propus să fac astăzi reclamă mandalelor, dar este nevoie să înţelegem de ce anume le studiem, dar mai ales de ce ne simţim atraşi de ele, deoarece, la nivel subconștient "ştim" că ele ne pot ajuta, chiar dacă nu ştim cum.

Revenind la mandala de astăzi, aveam această energia a comunicării indirecte, a creaţiei pe centrul mandalei, urmată de energia mentalului pe nivelul doi, dar dacă privim mai atent, vedem că nivelul doi este blocat, în colţuri, de romburile de roşu, ceea ce înseamnă că lecţia pe care noi avem de lucrat astăzi este, în primul rând, relaţia pe care noi o avem cu "focul" interior, acea formă de energie care ne dă forţa de a ne mişca, de a începe ceva, fie că este un anumit proiect sau obicei nou. Şi atunci este nevoie să ne găsim acest foc interior, fie prin meditaţie, fie prin alimentaţie, fie purtând haine de culoare roșie, care să ne conecteze cu ideea de foc interior şi care să ne ajute să pornim, în interiorul nostru acest foc de care avem nevoie.

De asemenea, focul interior ni-l putem lua şi din activitatea sexuală, cu o condiţie însă, să ne păstrăm energia în interior, să o transmutăm şi să o direcţionăm către activarea focului interior. Dar şi transmutarea energiei sexuale este un proces care se învaţă şi necesită timp pentru a putea fi stăpânit, de aceea multe persoane preferă doar plăcerea de moment cu pierderea energiei sexuale când, de fapt, pot să păstreze şi plăcerea, dar şi energia, numai că deoarece nu au ajuns până în acel punct, nu cred că este posibil acest lucru şi rămân în vechile tipare.

Ce mai avem de rezolvat astăzi ca provocări principale? Mişcare, în sensul că chiar dacă avem energia focului interior, dacă nu o punem la treabă, nu am făcut nimic. De aceea, este nevoie să ne educăm pentru a ieşi din obişnuinţa comodităţii, a acelui "nu se poate" sau "este greu" şi să trecem în cea a acţiunii constante, chiar dacă uneori facem paşi mai mici, pentru că vor veni momente când putem să facem paşi mai mari.

Obiceiul de a ne mişca este cel care ia "aburul" de la focul interior şi îl trimite la "roţi" pentru a ne pune "în mişcare". De aceea este o strânsă legătură între ele, respectiv dacă avem foc interior, dar nu îl punem în mişcare, el va căuta să iasă din noi pe diverse căi, dându-ne stări de agitaţie, de nervozitate, făcându-ne să căutăm să scăpăm, prin orice modalitate de această energie pe care nu o înţelegem cum să o folosim. De multe ori cea mai rapidă "supapă" prin care se caută să se elimine această energie este prin activitatea sexuală, scopul nefiind acela de a se bucura de avantajele acestei activităţi, ci pur şi simplu de a scăpa de această energie cu orice preţ.

Pe de cealaltă parte, dacă nu avem forţa focului interior, dar avem învăţată mişcarea, vrem să facem, dar ne lipseşte puterea de a determina şi ne frustrăm. Aşa că cea mai bună soluţie este să le armonizăm pe amândouă şi să le folosim la potenţialul maxim.

O altă provocare este comunicarea cu Divinitatea, iar acest lucru influenţează foarte mult modul în care primim informaţiile de la Univers, inspiraţia, în sensul că refuzând acest dialog, de fapt, ne izolăm în interiorul Ego-ului nostru, în interiorul propriului nostru "ţarc", iar acest lucru ne ţine departe de multe lucruri frumoase pe care le puteam experimenta, ne ţine departe de viaţa pe care ne-am dorit-o şi la care nu putem ajunge.

Şi, colac peste pupăză :))), suntem şi într-o zi de opt, atât ca provocare cât şi ca vibraţie, ceea ce ne pune faţă în faţă cu propriile frici, dar şi cu manifestarea curajului.

De ce este atât de specială mandala de astăzi? Pentru că, aşa cum spuneam şi la început, suntem într-o lună a cărei energie se exprimă, în mandale, prin intermediul culorii gri sau bleu (depinde cum se vede pe ecran), iar astăzi este una dintre acele zile în care această culoare se manifestă plenar. O să ne mai întâlnim cu ea, pe mijlocul mandalei, de încă două ori, luna aceasta, dar o regăsim, totodată, şi pe nivelul doi atunci când însoţeşte culoare roşie.

Sper ca această interpretare să vă ajute să înţelegeţi mai bine rolul mandalelor şi modul în care le putem folosi pentru propria noastră evoluţie! Să ne fie de folos!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu