sâmbătă, 2 mai 2020

2.05.2020


Dacă ar fi să întrebăm pe fiecare om în parte ce înseamnă vindecarea, din punctul său de vedere, am primi o multitudine de răspunsuri de o diversitate fantastică. De ce acest lucru?

Pentru că fiecare dintre noi se află într-un anumit nivel al evoluţiei şi pentru acel nivel are nevoie să vindece ceva, iar acel ceva diferă de la un nivel la altul. 

De aceea, acel ceva poate varia de la ceva fizic până la aspecte subtile pe care poate nici nu le bănuim.

Vreţi să facem un test? Pur şi simplu ne interiorizăm, inspirăm-expirăm profund de câteva ori după care îl rugăm pe Dumnezeu să ne ajute să află răspunsul real la cererea noastră, cerere care sună astfel: "În acest moment, am nevoie să vindec ...", iar primul răspuns care ne vine în minte, acela este aspectul pe care îl avem de vindecat.

Ar fi bine să căutăm să nu influenţăm răspunsul în vreun fel, ci pur şi simplu să ne lăsăm surprinşi de răspunsul pe care îl vom primi. Nu contează dacă, de exemplu, avem patruzeci de ani şi răspunsul este "copilul interior" pentru că înseamnă că atunci când eram copii nu am avut parte de suficientă joacă sau iubire sau ... De aceea, dacă este să continuăm cu acest exemplu, nu este niciodată prea târziu să ne luăm jucăria pe care ne-am dorit-o şi pe care nu am avut-o atunci, pentru că în continuare, dacă ne raportăm la acel moment, vom simţi tot lipsa acelui lucru, iar singura modalitate de a scăpa de acest sentiment este să ne luăm acum acea jucărie şi să ne jucăm cu ea până când ne vom plictisi de ea, iar acela va fi semnalul că ne-am acoperit acea nevoie.

Ce aduce special ziua de astăzi în privinţa vindecării? O vibraţie pe unsprezece, ceea ce ne permitem să ne ridicăm cât mai sus şi să ne vedem de acolo, să ne înţelegem mai bine şi să ne acceptăm, să înţelegem că nu este nimic în  neregulă cu ni, ci doar că venim cu lucruri nerezolvate pe care putem să le rezolvăm acum.

În privinţa provocărilor minţii, atât pe mandală, cât şi numerologic, astăzi avem provocare lui doi, ceea ce ne poate face să ne raportăm mai mult la partea negativă a minţii noastre, făcându-ne să ne retragem în noi înşine şi să manifestăm tot felul de frici.

Soluţia este autocunoaşterea şi renunţarea la tiparele negative. Afirmaţiile pozitive, o muzică veselă sau un film motivaţional, ne pot ajuta în acest sens. Totul este să folosim puterea pe care unsprezece ne-o dă şi să înţelegem că putem să ne schimbăm şi că dacă ne-am născut într-un fel nu înseamnă că este nevoie să rămânem aşa toată viaţa.

Dumnezeu este alături de noi şi ne așteaptă să-l chemăm să ne ajute să ne vindecăm. Iniţiativa este la noi.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu