miercuri, 20 mai 2020

20.05.2020

Bine ai venit, ... muncă! :))))

Avem o mandala interesantă astăzi, mai ales că este una care delimitează cea de a treia decadă a lunii mai, deci energia de astăzi va domina toată această perioadă, iar culoarea de pe centru mandalei, respectiv galbenul, pe lângă aspectele legate de muncă şi bani, despre care vom discuta în continuare, ne va scoate la suprafaţă şi aspectele legate de corpul fizic şi de relaţia pe care o avem cu el.

Dacă ne uităm mai atent pe mandală, vedem că nivelul doi nu este complet din cauza romburilor de verde, care îl întrerup, aşa că, toate aspectele pe care le vom analiza astăzi vor fi influenţate de modul în care noi ne iubim pe noi înşine, de modul în care reuşim să ne mai punem şi pe noi în prim-plan. Aşa că, dacă în aceste zile nu ne ies lucrurile aşa cum am dori, "vinovatul" îl vom vedea atunci când ne uităm în oglindă. Nu mai este nevoie să-l căutăm în altă parte.

Modul în care vom face lucrurile într-o manieră care să ne ajute să creştem şi să evoluăm, va fi cel corect, altfel vom experimenta tot felul de obstacole care vor apărea din faptul că prin atitudinea noastră orientată spre compromis, compromis pe care îl facem de fiecare dată când nu ne iubim pe noi înşine, prin această atitudine nu facem decât să ne îndepărtăm de la Voinţa Universului, trecând în zona voinţei Ego-ului.

În privinţa muncii şi a banilor, este nevoie să ne orientăm către acele activităţi care ne aduc bucurie interioară, care ne fac să nu simţim că muncim, pentru că atunci când facem ceea ce ne place nu mai este muncă, este hobby, este normalitate. Numai că, provocarea vine din a ştii ce ne place, iar dacă vrem să aflăm acest lucru din exterior, o să fim dezamăgiţi. Cel puţin o să primim nişte indicaţii, dar cu certitudine vom ştii numai noi, prin introspecţie şi experienţă.

Avem această şansă acum, să testăm, să verificăm şi să pornim să facem ceea ce place, chiar dacă, la acest moment, în faţa noastră se ridică un munte de întrebări, iar "pădurea" din faţa noastră pare mai deasă decât părul de pe cap. Cu fiecare pas concret făcut, muntele se va diminua, iar "pădurea" se va rări.

În privinţa banilor, avem posibilitatea să ne armonizăm mai mult cu ei, să începem să-i iubim şi astfel să putem să-i atragem mult mai uşor, pentru că reuşim să ne menţinem pe frecvenţa de rezonanţă cu energia lor.

În ceea ce priveşte corpul nostru fizic, atâta timp cât inima bate, el este viu şi prin el ne prezentăm în această lume, el fiind Avatarul nostru, mijlocul prin care putem manipula obiecte, vehiculul Sinelui, Sufletului şi Minţii, prin care cele trei structuri energetice se pot manifesta în lumea reală.

De aceea, acest corp este expresia trăirilor noastre interioare, dezvoltarea sa fiind direct influențată de acţiunile Sinelui, Sufletului şi Minţii, de emoţiile pe care le experimentează, de informaţiile pe care le vehiculează. De aceea, de multe ori, oglinda este un obiect "neplăcut" tocmai pentru că ne arată corpul aşa cum este şi atunci când nu ne place, de fapt, noi înţelegem că ceva nu este în regulă în interiorul nostru, dar nu prea suntem dispuşi să şi facem schimbări.

Să avem mai multă grijă de corpul nostru în perioada aceasta, să-l ajutăm cu mişcare, cu o alimentaţie corespunzătoare, cu odihnă, dar şi cu meditaţie, pentru că astfel se poate regenera mult mai uşor, dar cel mai important să-l ajutăm cu iubire, făcând pace cu el şi înțelegând, o dată pentru totdeauna, că el este rodul emoţiilor pe care noi le trăim şi le vehiculăm.

Toate aceste lucruri se întâmplă într-o zi de vibraţie pe unsprezece, care ne poate ajuta să avem viziune, ne poate ajuta să ne ridicăm deasupra problemelor şi să vedem astfel şi soluţiile.

Să ne dăm voie să ne ridicăm şi să primim informaţiile de care avem nevoie!

Să ne fie de folos!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu