marți, 19 mai 2020

19.05.2020

Încheiem şi această decadă, iar mesajul ei de pe final este legat de modul în care ne manifestăm credinţa, respectiv acea stare interioară care ne dă un anumit nivel de certitudine în legătură cu ceva.

Am spus-o de multe ori şi o mai spun: o persoană care doar spune din gură că "crede" şi care şi insistă în această afirmaţie, de obicei este o persoană care are probleme cu credinţa, care crede doar de la nivel mental, dar nu crede în interiorul său, la nivelul Sinelui, de aceea, vrea să facă ceva şi îi iese altceva, pentru că o astfel de persoană este "ruptă" în două părţi şi atunci nu face decât să se autosaboteze. Este ca şi cum îşi pune piedică singură.

De aceea, mesajul al mandalei de astăzi are în vedere tocmai acest aspect, respectiv credinţa noastră, pe care este nevoie să o avem atât la nivel mental, dar şi sufletesc, dar şi la nivel de Sine, la nivel de subconştient, acolo unde rulăm automat toate programele după care ne conducem, iar dacă acolo nu avem credinţă, atunci toate acţiunile noastre care se bazează pe o anumită credinţă nu vor fi eficiente.

Când vorbim de credinţă, ne referim, în primul rând la credința în Dumnezeu, Cel cu care este nevoie să dezvoltăm o relaţie directă, iar aceasta, dacă nu există, nu o poate crea nimeni în afară de noi înşine, pentru că numai noi suntem cei care Îl putem chema pe El, numai noi îi putem da voie să ne ajute şi să ne sprijine, pentru că El, în marea iubire pe care ne-o poartă, ne-a dat cel mai de preţ dar, Liberul arbitru şi pe care s-a angajat să nu ni-l încalce, numai că noi, de multe ori, am luat acest dar şi l-am folosit tocmai pentru a ne îndepărta de El.

Ideea este că nu mai are rost să ne punem acum cenuşă în cap, că oricum nu este decât o formă de manifestare a Ego-ului şi că este timpul să trecem la acţiuni concrete, iar cea mai îndreptăţită este tocmai refacerea conexiunii cu Dumnezeu, inițiind dialogul şi căutând să-l menţinem cât mai mult timp posibil.

Suntem într-o zi cu vibraţie şi provocare pe zece, de aceea ar fi indicat să ne raportăm mai mult la vibrație şi să ne asumăm curajul comunicării cu Dumnezeu, pentru că destul am fugit de acest lucru, invocând tot felul de motive puerile.

Încă mai suntem dintr-o lună care încurajează comunicarea indirectă, aşa că să-i spunem în scris ceea ce mai avem pe Suflet. Ne va răspunde, cu siguranţă, ca de fiecare dată.

Să ieşim din orgoliu şi să trecem la treabă! Numai aşa putem dobândi credinţa!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu