vineri, 29 mai 2020

29.05.2020

Încheiem astăzi acest ciclu de zece zile şi, ca de fiecare dată, la încheiere de capitol, avem zi de bilanţ, în special pe culoarea care a definit acest ciclu, și anume galbenul.

Aşa că energia acestei zile se poate manifesta în două feluri, în funcţie de modul în care noi am înţeles sau nu cum să lucrăm cu această energie. Pe de o parte, poate să fie o zi relaxată, atunci când am înţeles să ne organizăm munca, să ştim când să facem pauze şi când să accelerăm, când am înţeles că fiecare activitate are nevoie de o anumită cantitate de timp pentru a se putea realiza, intrând aici inclusiv timpul pe care noi îl investim cu adaptarea la acea activitate şi învăţarea.

Pe de altă parte, putem avea o zi "nebună" mai ales că este ultima zi lucrătoare din lună, dar mai ales dacă nu am învăţat să ne gestionăm timpul şi resursele, dacă nu am acordat suficient timp activităţilor la momentul lor, iar acum este nevoie să ne întoarcem pentru a le corecta, iar acest lucru poate pune o presiune mare pe noi într-o perioadă scurtă de timp.

Este nevoie să învățăm să ne armonizăm cu această energie care este timpului pentru a putea înțelege mai bine modul în care îl putem folosi pentru noi, pentru a putea lucra împreună cu timpul, nu să ne temem de el, pentru că dacă stăm puţin şi medităm o să vedem că el este asemenea unei ape curgătoare, în sensul că el oricum curge. Noi suntem cei care ne raportăm la curgerea sa.

Este foarte important să ieşim din aceste scheme de aglomerare a lucrurilor pe ultima sută de metri, pentru că, chiar dacă ne simţim puternici în acea perioadă şi adrenalina este la maximum, de fapt noi suntem într-un dezechilibru, atât în momentele în care am lenevit în loc să lucrăm la ceea ce avem de făcut, cât şi în aceste momente de "foc".

Astăzi, chiar dacă avem provocarea zilei pe unsprezece, ceea ce ne dă bătăi de cap în ceea ce priveşte modul în care ne gestionăm viaţa, prin obiectivare şi ascultarea intuiţiei, putem să ieşim din zona de provocare şi ne putem da voie să vedem lucrurile de sus, iar de acolo să înţelegem ce anume facem greşit în privinţa modului în care ne gestionăm timpul, dar mai ales ce elemente din interiorul nostru nu sunt în acord cu noi în privinţa gestionării timpului.

De cele mai multe ori, modul în care ne gestionăm timpul ţine foarte mult de iubirea de Sine, pentru că atunci când suntem în armonie cu noi înşine, când ne iubim, ştim, dar mai ales vrem, să gestionăm lucrurile din viaţa noastră, în cunoştinţă de cauză, găsind soluţii chiar şi pentru acele activităţi care nu ne fac plăcere, dar pe care le avem de făcut.

Şi, pentru că încă mai suntem stimulaţi să scriem, am putea să trecem, în dreptul fiecărei activităţi pe care am amânat-o în ultimele două săptămâni, motivul sau motivele pentru care am făcut-o şi, cu cât analizăm mai profund, vom găsi şi cauza interioară pe care aşteptăm să o aflăm de la alţii.

Să ne fie de folos!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu