sâmbătă, 30 mai 2020

30.05.2020

Dacă ne uităm atent pe mandala de astăzi, putem observa ceva ce ne va bucura cu siguranţă, şi anume faptul că nivelul doi este complet, iar aceste lucru înseamnă că astăzi se dă startul celei de a doua perioade speciale din acest an, cu "epicentrul" pe data de 3 iunie.

Se schimbă energiile, iar acest lucru îl putem observa şi în jurul nostru, această nouă perioadă specială trasând "directivele" pentru următorul ciclu de trei luni. Dar despre aceste lucruri vom discuta peste două zile când vom analiza începutul de lună.

Astăzi, prin prisma cifrei trei din provocarea zilei, dar şi din vibraţia zilei, "trebuie" (şi dacă aţi observat că în interpretările mandalelor din ultimul an am evitat să mai folosesc acest cuvânt, decât dacă era musai) să ne bucurăm, să ne veselim, să fim fericiţi. De ce? Vor întreba unii mai "ursuzi". Pentru că este în fierea noastră să fim fericiţi, să fim bucuroşi, pentru că este necesar să mai învăţăm şi acest obicei pe care, din păcate, l-am pierdut cu timpul şi de care ne minunăm de fiecare dată când apare în viaţa noastră de parcă zicem că am câștigat la LOTO.

Dacă este ceva la care am renunţat în ultimele decade, aceasta este bucuria pură, izvorâtă din lucruri mărunte, din acţiuni mici şi astfel nu mai ştim să ne bucurăm nici când, printr-o minune, se întâmpla ceva măreţ în viaţa noastră. Am pierdut exerciţiul bucuriei şi am răspândit, fiecare dintre noi, tristeţea de care ne-am lăsat copleşiţi.

Dar tocmai aceasta este lecţia noastră acum. Să învăţăm bucuria să învăţăm recunoştinţa, să învăţăm stima şi iubirea de Sine, pentru că fără ele nu dăm voie bucuriei şi fericirii să apară în viaţa noastră, deoarece considerăm că nu le merităm.

Şi, cel mai potrivit mod în care putem aduce bucuria în viața noastră este să punem în Lumina Universului toate problemele pe care le avem şi care au legat după noi (asemenea unor cutii goale de bere, pe care le tot tragem după noi) sentimentele de tristeţe şi de neputinţă. haideţi să-L mai implicăm şi pe Dumnezeu în vieţile noastre şi s-ar putea ca prin "miracol" să înceapă să se rezolve multe lucruri, cu condiţia ca odată chemat să-L şi lăsăm să lucreze, nu să-L întrebăm, la două zile, dacă ne-a rezolvat problema. Iar la final vom avea surpriza să înţelegem că, de fapt, acea problemă era testul pe care noi îl aveam de dat, iar noi nu am făcut altceva decât să ne schimbăm atitudinea faţă de ea şi I-am dat astfel voie lui Dumnezeu să intervină.

Încă mai suntem în energia comunicării indirecte, aşa că, pentru liniştea mentalului nostru, dar mai ales pentru a-l confrunta cu realitate, să luăm o foaie de hârtie sau poate chiar un top şi să ne scriem problemele pe care considerăm că le avem în acest moment şi care credem că ne aduc suferinţă, detaliind cât mai mult despre fiecare. După aceea, să trecem în dreptul fiecăreia ce putem face pentru a o rezolva, iar ceea ce nu putem rezolva să I le transferăm lui Dumnezeu.

S-ar putea să descoperim, în acest mod, că ne îngrijoram inutil pentru lucruri pe care oricum nu le puteam rezolva, dar a căror rezolvare o blocam prin faptul că nu lăsam Divinitatea să intervină.

Revenind la veselie, suntem într-o zi de trei, aşa că să dăm drumul la muzica ce ne place şi să îi lăsăm vibraţia să ne cuprindă şi să ne ajute să aducem înapoi starea de bine şi de bucurie.

Avem turcoaz pe centrul mandalei, aşa că să comunicăm cât mai mult cu ceilalţi, concentrându-ne, de preferinţă pe cât mai multe aspecte pozitive. Este un moment bun pentru depănat poveşti, pentru a ne bucura pur şi simplu de viaţă împreună cu cei cu care rezonăm.

Şi, pentru că avem vindecarea ca şi provocare astăzi, prin bucurie şi veselie ne putem vindeca foarte rapid.

Veselie să avem şi să o păstrăm! Să cânte muzica!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu