miercuri, 6 mai 2020

6.05.2020


Mandala de astăzi ne deschide către comunicare, către verbalizare, chiar dacă suntem într-o lună în care este încurajată mai mult exprimarea indirectă. De aceea, este bine să dăm drumul informaţiei pe care o avem de dat, mai ales dacă această informaţie şi-a atins maturitatea, în sensul că a stat în interiorul nostru suficient de mult ca să ne pătrundă structurile şi să facă transformările necesare, iar acum este nevoie să o dăm mai departe prin prisma înţelegerii noastre, a nivelului la care am ajuns.

Este nevoie să înţelegem mecanismul primirii şi furnizării informaţiilor, a transformărilor pe care le produc în noi, pentru a putea înţelege necesitatea transmiterii, în exteriorul nostru, a acestor informaţii către cei care au nevoie de ele pentru a putea să se transforme şi ei, la rândul lor.

În primul rând, noi primim o informaţie pe baza rezonanţei pe care o avem cu ea, rezonanţă care poate fi una evidentă (jobul nostru zilnic sau hobby-ul pe care îl avem şi pe care toţi îl ştiu), dar şi prin prisma rezonanţelor nostre subtile pe care, chiar dacă nu le ştim încă nu înseamnă că nu există. Aceste rezonanţe subtile ne duc către acele informaţii pe care unii le numesc "mind-blowing" sau "game changer", în sensul că ele ne fac să ne reconsiderăm total modul nostru de a fi, de a gândi, de a acţiona. Iniţial, este posibil să luăm aceste informaţii cu titlul "interesante", dar odată ce ele au intrat în câmpurile noastre nu vor rămâne statice ci vor declanşa tot felul de procese subtile care ne fac să demarăm schimbări în personalitatea noastră.

Aceste schimbări pot fi susţinute în totalitate de către toate structurile nostre subtile sau pot fi blocate de unele dintre ele, în special de tiparele de gândire ale Ego-ului, care îşi simte astfel ameninţată poziţia şi atunci va căuta să ne devieze atenţia de la traseul acestei schimbări, pentru că dacă aţi observat, când nu suntem prezenţi, de fapt, suntem suntem preocupaţi fie de acţiuni trecute pe care le tot rumegăm sau de scenarii viitoare pe care nu ştim dacă le vom concretiza. Şi atunci, cu cât ne vom repoziţiona în prezent, vom fi mai atenţi la ceea ce gândim, cu atât avem mai multe şanse să rămânem centraţi în momentul prezent, cel pe care îl trăim şi astfel reuşim să îl manifestăm cât mai puternic.

Revenind la informaţie, pe măsură ce aceasta produce transformări cât mai profunde în noi, începem să ne lărgim zona de rezonanţă cu informaţia iniţială, permițându-ne astfel să primim din ce în ce mai multe informaţii ce ne pot ajuta să ne transformăm, iar aceste transformări devin din ce în ce mai profunde. Pe măsură ce suntem transformaţii de aceste informaţii, începem să înţelegem şi ce anume se transformă în noi, ce schimbări se produc, începem să devenim un observator al nostru, iar aceste lucru înseamnă că evoluţia noastră este una conştientă, nu accidentală. Începem astfel să înțelegem mai bine Planul Divin şi, chiar dacă nu pe deplin, măcar parţial, ce anume doreşte Dumnezeu de la noi. Pe măsură ce devenim tot mai conştienţi vom înțelege şi mai bine Voinţa Divină, iar aceste lucru ne va ajuta şi mai mult în comunicarea cu Divinitatea.

Ce legătură au aceste lucruri cu comunicarea? Simplu, pe măsură ce începem să ne transformăm, este nevoie să începem să dăm mai departe şi celorlalţi din această informaţie pe care am folosit-o, am înglobat-o şi acum dăm din roadele pe care ea le-a produs în interiorul nostru. Este nevoie să o facem cu o anumită regularitate, deoarece pe măsură ce ne transformăm profund, începem să ne elevăm nivel de conştiinţă, iar acest lucru va face să nu mai rezonăm cu alte persoane, care rămânând pe loc din punct de vedere al conştiinţei nu mai înțeleg informaţia pe care noi o dăm şi să începem să rezonăm cu altele care suntem pe acelaşi nivel. Dacă dăm informaţia la timp, cei de pe nivelul de conştiinţă la care suntem în prezent o vor putea-o înţelege şi integra, ajutându-i să evolueze, altfel, dacă o dăm mai târziu, când noi am ajuns mai sus, ei nu vor putea ajunge la ea sau o vor face cu greutate.

Luna mai 2020, prin prisma configuraţiei numerologice, este o lună în care provocarea zilei este identică cu vibraţia zilei, iar aceste lucru ne permite să atenuăm repede ceea ce ne vine ca provocare, cu ceea ce primim ca şi energie, mai bine zis, dacă ceva iese la suprafaţa prin prisma energiei provocării, va fi repede atenuat prin prisma energiei vibraţiei, adică îi găsim repede o rezolvare.

Pentru astăzi, atât provocarea cât şi vibraţia zilei sunt şase, ceea ce aduce în prim-plan intuiţia şi modul în care ne folosim de ea, modul în care reuşim să ne păstrăm echilibrul la nivel mental, astfel încât toate activităţile noastre să fie în echilibru.

De aceea, informaţia pe care noi o avem de dat astăzi, precum şi modul în care o dăm, este nevoie să fie aliniate cu intuiţia sau intuiţiile pe care le-am primit, deoarece numai aşa putem să facem Voia Divină şi numai astfel putem ajuta plenar pe cei care au nevoie de ea pentru a se putea transforma.

Să ne fie de folos!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu