miercuri, 12 iulie 2017

12.07.2017


O nouă perioadă favorabilă se arată pentru care doresc să scrie, care au în plan o nouă carte sau un nou studiu.

Până la sfârşitul lunii avem mai multe astfel de momente în care această formă de comunicare indirectă ne este favorabilă şi suntem sprijiniţi să ne manifestăm astfel. 

Astăzi, energia creativă este alături de noi, dându-ne un imbold în privinţa modului în care scriem. Vrem să fim diferiţi în exprimare, originali şi chiar reuşim să facem acest lucru.

Să ne lăsăm ghidaţi de inspiraţie şi să ne dăm voie să scriem ceea ce ne vine ca informaţie fără a sta să o prelucrăm mental. Ulterior, după ce am scris toate ideile care ne-au venit, ne putem ocupa să citim şi eventual să facem mici corecţii, dacă mai este cazul. Să nu uităm că, în funcţie de modul în care redăm cât mai fidel ceea ce Universul transmite prin noi, reuşim, pe de o parte, să ne facem misiunea, iar pe de altă parte să atragem cât mai mulţi cititori, care vor fi ghidaţi să caute, în cartea pe care am scris-o, informaţia de care au nevoie.

Este important să ne ascultăm intuiţia şi să dăm drumul informaţiei să circule pentru că fiecare dintre noi este, pentru ceilalţi, un mesager, iar Universul pune în noi informaţia de care anumiţi oameni au nevoie. În momentul în care nu dăm drumul informaţiei şi o ţinem blocată, blocăm şi energie în noi, ceea ce duce la blocaje ale tiroidei, iar pe de altă parte îi privăm şi pe cei care aveau de găsit acea informaţie la noi, de evoluţia pe care ar fi putut să o aibă dacă ar fi cunoscut acea informaţie. Bineînțeles că Universul nu-i va lăsa şi le va oferi informaţia respectivă pe alte căi, dar în cazul acest noi nu ne vom fi făcut misiunea, iar atunci când ni se va cere imperativ să o facem ni se va părea mult mai dificilă de realizat.

Aşa că ar fi bine să ne gândim de două ori atunci când credem că ceea ce noi avem de spus este nesemnificativ. Este ca şi cum am spune Universului că a greşit creând o aşa persoană nesemnificativă ca noi. Numai că Universul nu prea greşeşte, chiar dacă noi nu înţelegem întotdeauna acţiunile Sale.

Cei care su înclinaţii artistice sunt şi ei stimulaţi să creeze, să aducă un suflu nou prin creaţia lor.

Să lăsăm Universul să scrie prin noi, să picteze prin noi, să deseneze prin noi, să fotografieze prin noi să ... creeze prin noi. Numai aşa ne manifestăm plenar rolul de creator pe care Universul doreşte să-l jucăm.

Nu uitaţi, numai de noi depinde dacă alegem sau nu să facem acest lucru.


#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu