joi, 27 iulie 2017

27.07.2017

Sfântul Pantelimon ne susţine astăzi şi răspunde rugăciunilor noastre, după ce zilele trecute a susţinut vindecarea, indiferent de nivelul la care s-a realizat.

Este o zi a rugăciunii, a conectării cu Dumnezeu, de aceea ar fi de preferat rugăciunile directe către El, pentru că Îşi dorește să vorbim mai mult cu El şi să-i spunem direct problemele şi dorinţele noastre. Cum ar fi dacă de astăzi am începe ceva nou? În fiecare zi, dimineaţa, când ne trezim, să-l salutăm de Dumnezeu şi să vorbim cu El aşa cum vorbim cu cei din ceilalţi. Ştiu că mulţi se gândesc acum dacă nu cumva Doamne-Doamne va da cu vreun fulger după ei pentru îndrăzneala de a face acest lucru, dar credeţi-mă nu se va întâmpla. Se va întâmpla, în schimb altceva. Realizând acest lucru cât mai des vom reuşi să înţelegem şi ghidarea pe care El ne-o dă, fie sub formă de intuiţii, de imagini, sunete, fiecare după cum percepe.

Rugăciunea ne ajută astăzi să ne menţinem un nivel de vibraţie ridicat, să facem faţă diferitelor tentaţii venite din exterior şi care vin ca teste pentru noi, ne ajută să ne calmăm eventualele impulsuri violente şi să sublimăm energia sexuală. De asemenea, ajută mentalul să se liniștească şi să iasă din zona fricilor de tot felul şi a scenariilor pe care le creează.

Totodată, ne ajută să manifestăm mai mult iubirea şi să ne iubim şi pe noi înşine, ne ajută să ne curăţăm sufletul care, de multe ori, nici nu este nevoie să fie murdărit din exterior,  gândurile noastre fiind suficiente pentru a face acest lucru.

Este şi o zi în care jucăm foarte bine roluri, în care scoatem la suprafaţă cealaltă faţă a noastră, pe care, de obicei, nu o arătăm. Avem mai mult curaj şi suntem mult mai îndrăzneţi. Avem chef de noi cuceriri şi ne folosim de tot farmecul personal (a se citi toată energia sexuală 😀) pentru acest lucru. Reuşim să convingem mult mai uşor, în realitate avem tendinţa de a manipula.

De noi depinde ce alegem sa facem cu energia de astăzi şi ce lecţii alegem să învăţăm, însă este important să ne şi asumăm acest lucru, pentru a nu mai da vina pe unii şi pe alţii atunci când lucrurile nu ies cum am fi vrut noi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu