miercuri, 26 iulie 2017

26.07.2017


Energia vindecătoare de astăzi ne ajută să ne armonizăm mentalul, să-l facem parte a evoluţiei noastre, chiar dacă nu este întotdeauna uşor.

Mintea este cea care ne conduce viaţa în planul fizic şi conştient, însă ea mai are o abilitate, o dorinţă ascunsă, aceea de a conduce totul şi de a controla totul. Această parte a minţii care aceste dorinţe este, de fapt, Ego-ul nostru, cel care are, de multe ori, tendinţa de a se crede "buricul pământului", având impresia că ştie totul şi stăpâneşte torul, cel care este disperat după control şi căruia nu-i plac surprizele din cauză că nu le poate determina.

Astăzi, Universul ne sprijină să ne armonizăm mentalul cu Mintea Divină, să îl învăţăm să comunice cu Divinitatea, dar mai ales să-l educăm să lase controlul şi să se bazeze mai mult pe intuiţie. De aceea, mentalul nostru va fi pus în tot felul de situaţii a căror rezolvare va veni dincolo de realitatea pe care o percepem fizic şi numai atunci când vom fi destul de liniştiţi pentru a auzi glasul intuiţiei.

Am vorbit de multe ori despre mental şi despre metehnele lui. Numai că el nu este neapărat rău şi în niciun caz nu este duşmanul nostru. Însă este nevoie să înțelegem că toate experienţele din vieţile anterioare au lăsat urme, care s-au concretizat în tiparele care ne guvernează viaţa. De aceea educarea mentalului presupune, în primul rând, identificarea şi eliminarea tiparelor negative care ne afectează viaţa în fiecare zi. Numai după această etapă putem interveni să creăm tipare noi pozitive.

Ştiu, o să spuneţi că în teorie totul este frumos, însă ce ne facem cu practica? Aici este însă cheia, pentru că mulţi pornesc şi puţini ajung la final, acolo unde au reuşit deprogramarea minţii de vechile tipare. De noi depinde cât de mult ne implicăm, cât de mult reuşim să trecem peste capcanele prin care mentalul se străduieşte să ne deturneze de la scopul final. Aşa că este momentul să ne înarmăm cu răbdare şi să începem de astăzi să rostim afirmaţii pozitive şi de sens opus cu ceea ce dorim să schimbăm, să ascultăm afirmaţii rostite de alţii sau să medităm.

Primele zile de lucru sunt foarte importante pentru că în cadrul lor începem să creăm obiceiul cel nou, însă chiar dacă ni se pare să este linişte în capul nostru, să nu ne lăsăm păcăliţi pentru că mentalul va sta la pândă şi, la momentul oportun ne va îndepărta de la scopul nostru.


Să începem, aşadar să lucrăm la schimbarea noastră!

Creativitatea este la cote foarte ridicate astăzi, ceea ce ne oferă posibilitatea de a crea lucruri noi, de a veni cu idei inovatoare şi soluţii desprinse parcă din filmele SF. Aşa că este bine să avem un caiet pe lângă noi în care să notăm toate ideile care ne vin astăzi. Să nu ne surprindă dacă acestei idei ne vin atunci când făceam cu totul alte lucruri, sau stăteam pur şi simplu cu ochii aţintiţi pe tavan, pentru că atunci când decuplăm mintea de la problema care o presează, atunci vine şi soluţia. Cu siguranță casa sau garderoba noastră vor simţi energia creativă a acestei zile. 😀

Totodată, vibraţia zilei predispune la acumulări de cunoştinţe, la învăţat lucruri noi, aşa că ar fi bine să o valorificăm, mai ales dacă avem vreun examen de dat în curând. 

Rugăciunea vine să calmeze mentalul astăzi, să-l ridice din zonele cu vibrație joasă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu