duminică, 16 iulie 2017

16.07.2017

Spuneam în mandala de ieri de scris? Pai ieri era doar începutul. Astăzi este momentul de interes maxim. Şi ştiţi de ce? Pentru că în orice creaţie există un moment de maxim, un moment în care vine ideea aceea sclipitoare care dă sens întregii creaţii. Nu înseamnă că tot ceea ce am făcut până atunci nu este bun, dar să ne gândim puţin. 

Să zicem că facem o ciorbă şi îi adăugăm toate ingredientele care ştim că se pun în ea, şi ne iese foarte bine, dar totuşi nu are sare. Şi atunci punem acest ingredient mic care o face să fie completă, fără de care mâncarea nu ar avea gustul pe care îl are.

La fel este şi astăzi. Vibraţia zilei ne aduce "sarea" pe care o presărăm peste ceea ce am lucrat până acum sau aduce acea sclipire de geniu de la care vom porni. De ce de geniu? Pentru că toate liniile acelea de roz se armonizează cu movul dintre ele şi rezultă o fuziune, o armonie minte-spirit care ne sprijină astăzi şi de care este păcat să nu beneficiem.

Ştiţi de ce este atât de multă nebunie în lume? Pentru că mulţi dintre cei care au ceva de făcut în misiunea lor, nu o fac, iar cei care nu o au de făcut, o fac. Şi atunci apare acest dezechilibru. Şi dăm vina unii pe ceilalţi, când de fapt totul porneşte de la fiecare individ. Dacă fiecare dintre noi şi-ar asuma misiunea şi ar lucra la ea, atunci rezultatele sale ar fi net superioare celui care nu are în misiune o anume activitate, dar totuşi o face.

Scrisul, aşa cum am spus şi în mandalele zilelor trecute, este, de foarte multe ori, ocolit. Şi chiar dacă în ultima perioadă a scrie o carte nu mai este aşa complicat, totuşi cei care au în misiunea lor acest lucru se ascund şi nu dau drumul informaţiei. Părăsesc această lume cu misiunea nerealizată şi apoi revin să-şi facă misiunea, dar de data aceasta au mai mult de lucru. Şi dacă nici de data aceasta nu fac nimic, atunci data viitoare misiunea lor le va fi şi mai grea.

Când de fapt tot ce ai de făcut este să îţi asumi. Pentru că, mai departe Universul face restul. Să ne gândim puţin. Dacă Universul ar dori să transmită ceva prin noi, la un moment-dat, oare nu ne-ar da toate experienţele necesare prin care să trecem şi să învăţăm diverse lucruri, inclusiv cum să lăsăm să curgă prin noi informaţia? În primul rând suntem trimişi la antrenament, dar nu unde credem noi, ci unde Universul ştie că este mai bine pentru noi. Pentru că El ştie ce doreşte să obţină de la noi. 

Aşa că dacă mandala personală vă spune că aveţi de scris, asumaţi-vă şi cereţi Universului ghidare pentru acest lucru. Ştie El cum să vă pregătească.

Nu uitaţi că, în final, numai de noi depinde ce facem. 

Să fim atenţi la informaţia pe care o primim astăzi şi care ne poate aduce un salt în evoluţia noastră spirituală.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu