joi, 13 iulie 2017

13.07.2017

Actorul din noi  se poate trezi la viaţă astăzi. Ne putem surprinde vorbind în alt fel decât până acum, ne putem surprinde făcând alte gesturi sau având altă atitudine relativ la viaţa noastră.

Ne putem surprinde vorbind cu mai mult curaj sau chiar fiind mult mai îndrăzneţi decât de obicei. 

Ne putem surprinde abordând persoane pe care de obicei nu avem curaj să le abordăm, făcându-le complimente sau flirtând cu ele.

Însă este nevoie să ne analizăm puţin şi să vedem unde ne situăm. Toate aceste lucruri pe care le facem astăzi şi în zile cu vibraţie similară, le facem pentru că astăzi avem mai mult curaj iar vibraţia zilei ne ajută să ne întărim acest curaj? Sau le facem pentru că ele sunt parte a umbrei noastre şi roşul de astăzi ne stimulează să le scoatem la suprafaţă? În restul timpului, nu le manifestăm pentru că nu avem curaj sau le ţinem intenţionat blocate acolo în interior, de teamă că dacă le vom scoate la suprafaţă ne vor transforma în altă persoană?

Pentru că dacă este doar lipsa noastră de curaj, putem lucra la acest aspect şi, în timp, putem corecta acest tip de comportament. Însă, dacă este teama noastră de a scoate la suprafaţă ceva ce este în interiorul nostru, atunci avem o problema mai mare. Câtă energie consumăm zilnic pentru a acoperi ceea ce se găseşte în interiorul nostru? De ce nu-i dăm voie să se manifeste? De ce nu avem curajul să ne asumăm această parte din noi? Ce convingeri ne-o ţin blocată?

Roşul din mandala de astăzi se comportă precum o lanternă în mijlocul nopţii. El vine şi luminează acele zone pe care nu le putem vedea în întuneric şi, mai mult, le scoate la suprafaţă, ajutându-le să se manifeste, dându-le vitalitate. 

Astăzi avem de lucrat la iubirea de Sine, care presupune, printre altele, şi acceptarea laturii noastre pe care dorim să o ascundem. Numai acceptând-o, vindecând-o, integrând-o putem să fim noi înşine compleţi, fără cai troieni în interiorul nostru.

Aşa că să ne bucurăm de aceste descoperiri pe care le facem, să nu le judecăm şi să căutăm să le conştientizăm. Sunt parte din noi, fie că vrem sau nu. Putem să le integrăm şi să ne bucurăm de darurile pe care ni le aduc sau să le ţinem ascunse, dar pe măsură ce vom îmbătrâni ne va fi din ce în ce mai greu să le ţinem ascunse.

Tot de noi depinde cum vom lucra cu ele.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu