miercuri, 19 iulie 2017

19.07.2017


Astăzi, vine Universul şi ne întreabă, ce anume am schimbat la noi în ultimele zece zile? Ce blocaje am conştientizat? Ce greşeli ne-am asumat? Ce direcţii de acţiune am descoperit?

Este o zi de bilanţ, având în vedere similitudinea cu mandala din data de 10 iulie.

Însă nu este un bilanţ în care să fim certaţi pentru ceea ce nu am făcut, ci mai degrabă să vedem ce lucruri frumoase am reuşit să realizăm pe parcursul acestor zece zile. Universul preferă paşi mici şi constanţi, care aduc conştientizări, evoluţie spirituală şi dizolvarea tiparelor vechi. De aceea ne aduce mereu în cale problemele cu care rezonăm şi ne întoarce mereu şi mereu la situaţii similare, tocmai pentru a descoperi tiparul şi astfel să reuşim să-l distrugem şi să ne eliberăm.

Astăzi este despre vindecare, o vindecare ce se aplică la toate nivelurile, în funcţie de cât de mult reuşim să o conştientizăm. Avem, în primul rând, o vindecare la nivelul corpului fizic, unde înţelegerea cauzelor subtile ale bolilor aduce, automat, restabilirea echilibrului energetic şi automat şi vindecarea fizică.

În al doilea rând, avem vindecarea la nivel emoţional, la nivelul sentimentelor şi trăirilor. Numai înţelegând iubirea şi compasiunea, în primul rând faţă de noi înşine, iar mai apoi faţă de ceilalţi, reuşim să ne eliberăm de poverile pe care le-am strâns, de-a lungul anilor, în Sufletul nostru, ajungând să ne otrăvească toate sentimentele noastre.

Este o vindecare a mentalului, a punerii lui la unison cu mintea Universală, a echilibrării lui. Numai astfel îl scoatem din zona sa imaginară pe care o foloseşte pentru a-şi justifica activitatea, căutând să boicoteze orice tip de activitate care doreşte să-i schimbe situaţia în care s-a obişnuit să stea.

Este, totodată, o zi a bucuriei, a jocului, a regăsirii copilului din noi. Să ieşim afară, în grădină sau în parc şi să ne bucurăm de energia acestei zile, să o lăsăm să ne inunde şi să facem acele transformări interioare de care avem nevoie. Să fie o zi în care să începem să privim viaţa în alt fel, să ne bucurăm mai mult de ea şi de darurile pe care ni le aduce.

Să transferăm bucuria interioară, prin artă, către ceilalţi. Să ieşim în mijlocul naturii şi să ne găsim momentul de inspirație, ghidaţi de Univers.

Să fim atenţi şi să evităm minciuna şi manipularea pentru că se pot întoarce oricând  împotriva noastră.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu