luni, 31 iulie 2017

31.07.2017

Creativitatea este cea care ne caracterizează ziua de astăzi, precum şi cea de mâine, aşa că este un bun prilej pentru a începe un nou proiect creativ care, pe parcursul acestor două zile va fi avantajat şi scăldat din plin de această energie.

Condiţia de pornire este să trecem peste comoditate şi să evităm veşnica amânare. 

Dacă ne hotărâm să demarăm, Universul ne sprijină cu tot arsenalul de care dispune. 

În aceste două zile simţim nevoia de a muta mobila prin casă sau de a umbla pe la garderobă , însă acestea sunt doar activităţile de suprafaţă pentru cei care nu vor sau nu ştiu cum să pătrundă la nivelele mai adânci ale subconştientului şi de a scoate de acolo acele elemente de creativitate care să aducă ceva nou în ceea ce facem noi.

Ne propunem să abordăm tehnici noi, să învăţăm stiluri noi, să ne schimbăm stilul nostru, să re redefinim pe noi ca indivizi. Ni se pare să stăm pe loc şi am devenit cam prăfuiţi, aşa că vrem să ieşim din rutină şi să trecem în altă categorie, să ne reinventăm.

Dacă lucrăm în domeniul artei sau design-ului atunci vom simţi nevoia unui upgrade destul de serios la ceea ce facem noi. Simţim că putem trece la un alt nivel pentru că avem şi experiența şi cunoaşterea necesară pentru a face acest lucru. 


De asemenea, în acest două zile, Universul ne-a făcut un dar mare, în sensul că îi dă mentalului posibilitatea să se vindece de anumite convingeri întipărite. Numai că vindecarea se va realia prin conştientizări, prin observarea faptului că pur ţi simplu acele tipare mentale sunt învechite şi nu ne mai ajută în evoluţia noastră.

Să ne găsim momentul nostru de meditaţie, pentru că astfel recepționăm, mult mai uşor, ghidarea Universului. Este posibil să primim soluţia la proiectele începute mai demult sau chiar să vină o idee nouă total diferită faţă de tot ceea ce ştiam.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu