duminică, 30 iulie 2017

30.07.2017

Iubirea vine să dea startul unei perioade de 11 zile speciale, zile în care culoarea de pe nivelul doi se va manifesta din plin, nemaifiind restricţionată de nicio altă culoare.

Este cea dea a treia perioadă din an şi până la sfârşitului anului va mai fi încă una.

Este o perioadă cu deschidere mare, aşa că este bine să începem noi proiecte, chiar şi la nivel personal, să ne propunem să schimbăm ceva la noi sau pur şi simplu să ne dezvoltăm într-un nou domeniu.

Astăzi, suntem mult mai deschişi în a comunica cu ceilalţi, avem chef de vorbă, de socializare, chiar dacă ne întâlnim des cu ei. 

Iubirea ne caracterizează ca şi stare de spirit, iar ceilalţi se simt bine în preajma noastră. Manifestăm compasiunea şi suntem deschişi la probleme celorlalţi şi îi ajutăm să-şi deschidă sufletul, să simtă că au cine discuta şi că nu sunt singuri.

Astăzi ne putem reconsidera poziţia faţă de noi înşine, vrem să începem să schimbăm ceva în modul în care ne-am apreciat sau nu până acum. Vrem să începem să ne acordăm mai mult timp, să ne răsfăţăm mai mult şi s-ar putea să începem să nu ne mai intereseze prea mult părerea celorlalţi. Va fi o schimbare binevenită, dar este necesar să o menţinem pentru că s-ar putea ca în următoarea perioadă să întâlnim opoziţia celor care erau obişnuiţi cu noi, cel vechi şi care acum nu ştiu cum să mai relaţioneze cu noi, plus că simt că pierd "controlul" asupra noastră.
Cum spuneam mai sus, este o perioadă în care începem proiecte noi, aşa că de ce nu ar fi şi acesta un nou proiect? Să mă iubesc mai mult, ca apoi să-i iubesc şi pe ceilalţi.

Avem chef să ieşim în mijlocul naturii, să mergem mult, poate chiar să pictăm sau să pozăm ceva.

Atenţie la plămâni şi la imunitate pentru persoanele introvertite şi care nu manifestă iubirea, mai ales iubirea de Sine!

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu