vineri, 28 iulie 2017

28.07.2017


Un pic de muncă fizică nu ne-ar strica astăzi, mai ales că avem ceva comoditate care ne încearcă.
Numai căutând să trecem proactiv peste lene şi comoditate vom reuşi să schimbăm acest tipar cu care mulţi am venit în viaţa aceasta.

Dacă analizăm puţim, vom vedea că de fapt, comoditatea şi amânarea sunt doar în mintea noastră, pentru că dacă alegem să nu ne lăsăm predă lor şi vom trece imediat la acţiune, atunci vom vedea că vom avea mai mult spor, mai mult chef şi vom realiza activitatea respectivă şi într-un timp mult mai scurt.

De obicei cei care au probleme cu amânarea, au şi puterea de a realiza acea activitate într-un mod eficient, numai că mintea lor alege să înceapă cu o pauză. Problema cu pauza este că, deşi am ales-o noi, totuşi acea activitate amânată este acolo, în fundal şi suntem conectaţi la ea, dar mai ales ne simţim vinovaţi că nu o facem. Şi atunci suntem prinşi între o pauză de care nu ne bucurăm şi o activitate pe care nu o facem. 

Reuşind să trecem peste această pendulare, reuşim, de fapt, să ne luăm puterea personală înapoi şi să ne asumăm realizarea acelei activităţi, dar mai ales să o realizăm foarte bine, reuşind astfel să ne creştem şi stima de Sine.

De fiecare dată când alegem să facem ceva şi reuşim astfel să depăşim obstacolele interioare, nu facem altceva decât să ne întărim voinţa şi viteza de reacţie, ceea ce ne ajută mai departe în toate activităţile viitoare.

Astăzi este o zi în care să ne ocupăm de grădinărit, de plante, de flori. Să ne bucurăm aşadar de această activitate şi de energia pe care ne-o aduce.

Să fim atenţi la bani astăzi, dar mai ales la banii pe care îi refuzăm, mai ales dacă am muncit, crezând noi că este mai bine aşa. S-ar putea ca acel refuz să vină, de fapt, dintr-o neiubire la adresa banilor şi atunci demonstrăm încă o dată Universului că nu ştim să primim şi să ne bucurăm de ceea ce ne dă. Plus că ratăm să cumpărăm şi lucrurile sau serviciile pentru care aveam nevoie de bani şi atunci tot noi suntem dezamăgiţi şi încetăm să mai atragem banii o perioadă de timp, pentru că, dacă aţi observat, banii tind să vină, într-o cantitate mai mare, la oamenii fericiţi şi care ştiu să se bucure de ei.

De asemenea, suntem, vorbăreţi astăzi, convingători peste măsură, însă este bine să fim atenţi la minciună.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu