luni, 17 iulie 2017

17.07.2017


Vi s-a întâmplat vreodată să demaraţi o activitate despre care eraţi siguri că se concretiza cu un rezultat pozitiv, dar la un moment-dat, datorită anumitor împrejurări nu aţi mai crezut în ea şi, în final, acea acţiune nu s-a mai concretizat?

Este posibil ca atunci să fi dat vine pe ghinion, pe ziua de 13, pisica neagră etc. 😀

Însă v-aţi gândit că poate tocmai faptul că am renunţat să mai credem în acel rezultat pozitiv este ceea ce a dus la eşecul acelei activităţi? Că acea activitate nu mai avea suportul nostru energetic şi aşa cum pe pământul uscat plantele mor, aşa şi activitatea noastră a murit din cauză că nu mai o susţineam energetic?

Astăzi, Universul ne testează credinţa. Şi dacă credem cumva că v-a venit în faţa noastră şi ne va spune "ştii astăzi ai de dat un test al credinţei" ne amăgim singuri. Nici nu vom realiza când va veni acel test. Este posibil să fim prinţi în tot felul de activităţi care să ne distragă de la acea activitate către care ne direcţionăm energia. Este posibil să ne apară în cale tot felul de provocări care vor să ne facă să renunţăm. Pentru că a crede nu înseamnă doar a o spune. Înseamnă şi a face ceva concret în această direcţie. Înseamnă a rămâne concentrat pe ceea ce ne dorim, dacă bineînţeles este în acord cu Legile Divine, şi a trece peste orice obstacol care vrea să ne deturneze.

Aşa că înainte să "ne băgăm picioarele", cum obişnuim să zicem, să luăm o mică pauză şi să vedem dacă nu cumva orgoliul este cel care vrea "să-şi bage picioarele", pentru că pur şi simplu aşa vrea el.

Este foarte uşor să dărâmăm ceva, mai ales la nervi. Ne simţim adevăraţi stăpâni în secunda în care renunţăm şi credem că am făcut o mare grozăvie şi aşa şi este. Numai că nu este una pozitivă şi în plus, ajungem să creăm un tipar al renunţărilor, mai ales când ne apropiem de final. Înecatul la mal devine parte din noi şi ne mirăm de ce nu ne is proiectele?

Avem Universul de partea noastră cu întreg sprijinul Său. Avem intuiţia de partea noastră. Aşa că nu prea avem, motive să renunţăm aşa de uşor. Şi să nu uităm că, de cele mai multe ori, tentaţia renunţării apare atunci când rezultatul este imediat după colţ.

Atenţie la mentalul dezechilibrat, la scenariile în care se străduieşte să ne atragă, la toate dialogurile interioare pe care vrea să ni le aducă în faţă ca să ne distragă de la ceea ce facem, dar mai ales de la a recepţiona mesajele Universului.

Să evităm să denigrăm credinţa şi religia astăzi. indiferent că este a noastră sau a altora. Mai mult, dacă este a altora nu avem voie să o judecăm pentru că nu o cunoaștem.


#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu