sâmbătă, 30 iunie 2018

30.06.2018


Nivelul al doilea complet al mandalei de astăzi ne arată că, începând de mâine, intrăm în cea de a treia perioadă specială din an, care va culmina cu data de şase iulie, când vom primi noi misiuni pentru următoarele trei luni.

Suntem într-o zi de vibraţie unsprezece sau doi, iar ceea ce vom manifesta astăzi depinde numai de noi, pentru că energia iubirii ne poate ajuta să ne înălțăm, să iertăm, să trecem peste blocaje, să alegem să facem lucruri frumoase pentru noi şi pentru misiunea noastră.

Pe de altă parte, din păcate, dacă nu avem deschiderea necesară, putem percepe iubirea poate fi percepută ca o ameninţare, ca ceva ce atentează la controlul pe care ne-am obişnuit să-l manifestăm, ca ceva care ne scoate din ţarcul nostru şi ne aduce ceva nou, iar acest nou este, de cele mai multe ori, derutant.

Am avut o lună interesantă, cu toto felul de lecţii şi provocări. Este foarte important ca, cel puţin astăzi, să facem un bilanţ al acestei luni, să înțelegem lecţiile la care am fost expuşi şi să luăm din ele învăţămintele necesare, pentru a evita ca, pe viitor, să le repetăm. Ar fi bine să evităm să găsim tot felul de explicaţii logice ci, mai degrabă, să le înţelegem la nivelul Sufletului nostru, să iertăm ceea ce avem de iertat şi să înțelegem că, dacă a fost ceva în neregulă acolo, nu a fost adresat nouă în mod personal, ci este modul în care noi percepem, în realitate, lucrurile, prin prisma tiparelor pe care le avem la nivel de Sine.

Este nevoie să începem să ne obişnuim să folosim, mai des, două cuvinte: iertare şi detaşare, pentru că ajungem, treptat, să le integrăm în viaţa noastră, iar beneficiile pe care ni le pot aduce sunt foarte mari. Cu cât iertăm mai multe lucruri care ni s-au întâmplat, cu atât ne detaşăm mai mult de ele, cu atât ne eliberăm mai mult şi avem mai mult forţă de a ne realiza proiectele. 

Să fim atenţi la mentalul nostru şi să-l păstrăm în zona pozitivă, să evităm negativismul şi deznădejdea.

Să fim atenţi la intuiţia noastră şi să o lăsăm să ne ghideze, pentru că vom primi o mulţime de informaţii astăzi dacă le dăm voie să vină.

Este o zi foarte bună de depănat poveşti, de împărtăşit informaţii cu ceilalţi, de transmis cunoştinţe. Să o folosim spre binele nostru şi al celorlalţi şi să ne bucurăm de energia pe care o aduce, de legăturile pe care le creează. 

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu