miercuri, 1 august 2018

1.08.2018


Continuăm ceea ce am început ieri, însă de astăzi suntem guvernaţi de alte vibraţii, suntem deja într-o altă lună cu alte provocări şi alte lecţii.

Ziua de astăzi are dublă vibraţie, de unsprezece sau doi, aşa că, mai mult ca oricând, este nevoie să fim atenţi la ceea ce manifestăm, pentru că ne va influența, într-o anumită măsură, parcursul acestei luni.

Dacă ieri am început o anumită activitate, astăzi o putem continua cu succes, numai că, începând de astăzi suntem împinşi să fim mult mai curajoşi.

Iubirea de Sine este şi ea în prim-plan astăzi şi va fi pe parcursul acestei luni, pentru că nu putem fi curajoşi dacă nu ne asumăm curajul de a face lucruri pentru noi şi pentru evoluţia noastră.

Ar fi bine să ne folosim de puterea de rugăciune de pe nivelul doi pentru a putea trece peste temerile pe care mentalul nostru caută să ni le imprime, pentru a ne ajuta să ne ridicăm vibraţia şi pentru a da mai multă putere Sufletului nostru, pentru că altă provocare a zilei de astăzi este ascultarea de Suflet, de a realiza echilibrul între el şi minte.

Să fim atenţi la comoditate, pentru că astăzi este un profesor foarte bun pentru noi. Tot ceea ce nu ne vine să facem are în spate o neiubire a noastră, are în spate ceva ce ne deranjează la noi şi la viaţa noastră. Dacă avem suficientă răbdare să mergem pe fir, înapoi, vom ajunge la cauza problemei şi vom înţelege ce anume ne blochează.


Interpretarea pentru luna August 2018


Luna August este cea de a opta lună a anului, iar din punct de vedere al mandalei, ea vine cu multă vindecare, care nu este neapărat nevoie să fie la nivelul corpului fizic, ci se poate realiza la nivelul tuturor corpurilor. important este ca noi să fim atenți la semnalele care ne vin şi să nu le ignorăm, aşa cum nu ignorăm nici semnalele care ne apar la bordul maşinii.

Vindecarea aceasta este nevoie să o realizăm şi la nivelul mentalului, în sensul că am putea să ne analizăm puțin modul în care gândim. Universul ne va sprijini mult în acest demers, cu condiţia ca noi să ne dăm voie să-I ascultăm ghidarea.

Comunicarea directă are şi ea provocările ei luna aceasta şi ne cheamă să avem mai mult curaj să o manifestăm, să avem curajul să vorbim în faţa celorlalţi, să-i învăţăm.

Numerologic, luna ne aduce, aşa cum spuneam şi mai sus, provocarea curajului, vorbind aici de ambele forme de curaj. Pe de o parte, avem cifra opt care ne cheamă să ne asumăm curajul de a demara, de a trece peste obstacole, de a sparge blocajele în care ne aflăm. Ea vine după luna a şaptea unde am învăţat să ne creăm limite, iar acum acest limite ne dau curajul de care avem nevoie.

Pe de cealaltă parte, avem curajul lui zece care vine şi ne ia pe sus, imprimându-ne o mai mare stimă de Sine, curajul de a lua decizii pe termen lung, de a ne face planuri, dar şi de a le duce la bun sfârşit.

În concluzie, avem o lună interesantă care începe cu multă muncă, cu organizare, pentru că aceste două activităţi sunt esenţiale dacă vrem să facem ceva.

Să ne lăsăm ghidaţi de energia ei!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu