joi, 27 iunie 2019

27.06.2019

Zi plină de vindecare astăzi, însă este o vindecare dinamică, în sensul că nu înseamnă că ne aşezăm pe canapea şi vine vindecarea, aşa, la noi, ci că accesarea ei este direct proporţională cu modul în care noi ne îndreptăm către ea, mai ales că avem destul de mult roşu în mandala de astăzi, ceea ce aduce multă vitalitate, dar şi galben pe nivelul doi, ceea ce ne cheamă la mişcare şi acţiune.

Ce putem vindeca astăzi? În primul rând, având galben pe nivelul doi, putem vindeca relaţia pe care o avem cu munca în general şi cu munca pe care o facem noi, în special. Putem vindeca modul în care ne raportăm la mişcarea fizică şi care, automat, se translatează în mişcarea energetică, ceea ce ne deschide şi mai mult către energiile subtile ale Universului, cele pe care le accesăm, de fiecare dată când vrem să realizăm ceva. de fapt, prin vindecarea relaţiei cu ele, noi nu facem altceva decât să ne deschidem şi mai mult, adică să dăm, la o parte, barierele pe care le avem între noi şi aceste energii, bariere pe care, "cu grijă", le-am construit de-a lungul vieţilor trecute, pentru ca, în viaţa aceasta, să rezonăm cu cât mai multe elemente care au venit şi ne-au accentuat şi mai mult aceste bariere.

Avem comunicarea indirectă pe la mijlocul mandalei de astăzi, iar aceste lucru ne împinge să ne aşezăm cu agenda în faţă şi să ne scriem păsurile, mai ales cele legate de mişcarea fizică, cele legate de modul în care realizăm lucrurile, trăirile pe care le avem atunci când dorim să demarăm ceva. Toate aceste elemente ne vor ajuta să ne descoperim blocajele pe care le avem în relaţia cu mişcarea şi materializarea.

Este nevoie să vedem ce anume ne face să amânăm lucrurile şi ce anume ne motivează să demarăm, ce anume ne împinge să ieşim din ţarcul nostru de confort?

De asemenea, astăzi, putem vindeca relaţia pe care o avem cu energia sexuală, în sensul acceptării ca parte din noi, ceea ce ne va ajuta să trecem peste toate tiparele pe care le-am învăţat în societate, în special cele de ruşine, ceea ce ne-a dus la o reprimare a propriei energii sexuale, la o desconsiderare a ei, când putem, la fel de bine, să o folosim pentru propria creştere şi evoluţiei, mai ales că vorbim despre energia creaţiei, a vieţii, deci o energie foarte puternică.

Un prim pas în vindecarea aceste relaţii este acceptarea propriei sexualităţii şi mă refer aici la a nu ne mai fi ruşine să ne privim propriile organe genitale. Exerciţiul uitatului în oglindă, timp de 10-15 minute pe zi, în care să fim complet dezbrăcaţi, ne va ajuta foarte mult, mai ales că vom avea de trecut peste multe idei şi gânduri, care ne vor umbla prin cap atâta timp cât vom face acest lucru. Numai că persistenţa noastră ne va ajuta să trecem peste ele şi să ne armonizăm cu propriile organe genitale, privindu-le ca parte din noi, nu ca pe ceva ce avem în plus.

După acest pas, putem trece la următorul, respectiv aplicarea tehnicilor de Tantra, de transmutare a energiei sexuale, iar aici găsim destule cărţi care să ne înveţe aceste lucru.

Cu cât ne vom deschide mai mult către acest subiect şi vom ajunge să-l discutăm deschis, fără a mai pune mâna la gură sau a vorbi cu subînţeles, numai în acel moment vom beneficia de roadele acestei frumoase energii care ne poate ajuta în tot ceea ce ne-am propus să facem.

Să fim atenţi la comunicarea cu Divinitatea, să vedem ce anume m,ai avem de rezolvat şi să fim, totodată, atenţi la intuiţie şi la ideile care ne vin, deoarece astăzi este o zi de deschidere spre lumea energetică, spre partea nevăzută a lucrurilor.

Să ne fie de folos!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu