luni, 13 august 2018

13.08.2018


Ce anume nu am avut curaj până în acest moment să spunem? Ce informaţii nu am dat voie să circule mai departe? Ce anume vrea Sufletul nostru să spună şi nu i-am dat voie să o facă?

Astăzi este un bun moment să ne deschidem Sufletul, să-l eliberăm de ceea ce-l blochează, iar cel mai bun mod este prin comunicare.

Să luăm o foaie de hârtie, dar să mai păstrăm câteva pe lângă noi, de rezervă şi să începem să scriem tot ceea ce ne vine, tot ceea ce considerăm că nu ne place şi să căutăm să dăm cât mai multe detalii, pentru că astfel reuşim să ne eliberăm de toate acele emoţii negative, de toate situaţiile nefavorabile. Dacă ne lăsăm intuiţia liberă vom scoate din interiorul nostru lucruri pe care nici nu ştiam că le avem acolo, aşa că s-ar putea să ne surprindem şi pe noi înşine de ceea ce scriem.

Suntem într-o zi de vibraţie cinci, care ne cheamă la echilibru, în special la realizarea echilibrului între minte şi Suflet, pentru că numai astfel putem ajuta Sufletul să iasă la suprafaţă şi să se manifeste deplin.

De asemenea, să fim atenţi la problemele de neiubire pe care le avem la adresa corpului nostru fizic, tot ceea ce nu ne place la el. Ar fi bine să scriem şi despre aceste lucruri pentru a ne putea exprima mult mai liber, iar apoi, după identificarea lor, să începem să lucrăm la ele. 

Relaţia cu mediul înconjurător poate beneficia şi ea de ziua de astăzi, mai ales dacă ne-am propus să organizăm, la un moment-dat, o acţiune de ecologizare, de reîmpădurire etc. Putem fi convingători şi putem aduce şi alte persoane alături de noi.

Să evităm să reacţionăm negativ la adresa religiei sau preoţilor!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu