luni, 27 august 2018

27.08.2018


Pixul aluneca ușor pe coala albă și reușea să o umple, destul de repede, de idei. Nu-i era teamă că nu știe ce o să scrie în continuare pentru că reușise să se conecteze la inteligența Universului și primea informația direct, fără a o mai trece prin filtrele rațiunii limitative. Mintea reușise să o liniștească și acum sta cuminte și asista la spectacolul comunicării directe cu Universul. Nu-și făcea griji nici ce vor spune ceilalți despre ceea ce a scris, pentru că își asumase curajul ideilor și pentru că pur și simplu se săturase să mai tot întrebe în dreapta și în stânga pentru a primi o aprobare care îi gâdila EGO-ul, dar care îi mâhnea Sufletul. Pur și simplu se simțea eliberat, iar cu fiecare cuvânt pe care îl punea pe hârtie se simțea ca parte a ceva măreț, ca și cum viața sa avea un sens. Își găsise rostul și acum vroia să se bucure cât mai mult de el, să-i ajute și pe ceilalți să și-l găsească. 

Ziua de astăzi ne predispune la scris, la introspecție și la comunicare cu Universul pentru a putea descărca ghidarea de care avem nevoie. Pe de altă parte, scrisul ne poate ajuta să ne educăm mentalul, mai ales atunci când reușim să rămânem într-o stare de deschidere față de ghidarea Universului, mentalul rescriindu-și astfel tiparele după care funcționează. 

Este o zi de vibrație zece, ceea ce ne aduce mult curaj, mai ales în ceea ce spunem. Avem, acum, curajul să transmitem informațiile pe care Universul ni le dă, fără a ne mai uita în stânga sau în dreapta după aprobarea cuiva. 

Dacă ieri scriam despre fricile pe care le aveam, astăzi găsim curajul să ne eliberăm de ele, fără a mai considera că pierdem ceva din noi. Alegem să ne eliberăm astfel de poverile pe care le-am cărat mulți ani și avem nevoie de curaj să facem acest lucru pentru că înseamnă că, de fapt, alegem să ne schimbăm viața care era guvernată de aceste frici.

Așa că, ar fi bine să ne apucăm de scris, pentru că avem multe lucruri care vor să iasă la suprafață, părți din noi care se cer cunoscute și cu care, datorită fricilor interioare, nu ne-am întâlnit decât foarte rar sau chiar deloc. Și, dacă avem curajul să scriem despre aceste lucruri, s-ar putea ca, la sfârșitul zilei să avem un mare câștig, respectiv să ne descoperim pe noi cel adevărat și care eram ascuns după tot felul de iluzii.

Ca în marea majoritate a situațiilor în care avem ceva de scris, lenea și comoditatea sunt două obstacole care ne pot ține departe de ceea ce avem de făcut, cu condiția să le dăm voie.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu