joi, 23 august 2018

23.08.2018


Dacă astăzi ne-a apucat, brusc, cheful de mutat mobila din casă, nu vă panicați, este de la mandală. 😀

Creativitatea din centrul mandalei de astăzi ne cheamă la rearanjare, redecorare, la a veni cu idei noi, care nu întotdeauna se potrivesc pe ceea ce există, așa că s-ar putea să ne trezim, dintr-o dată în mijlocul magazinului de mobilă, făcând cumpărături.

Nici garderoba noastră nu va putea scăpa de acest val revoluționar care ne caracterizează, așa că să ne bazăm pe intuiția noastră pentru că înseamnă că a venit momentul să facem schimbări.

În mandale, tiparul de creativitate, ere în centrul său mentalul, iar pe nivelul doi vindecarea, de aceea el este așa de interesant, pentru că în esență înseamnă vindecarea mentalului, iar atunci când mentalul nostru se vindecă lucruri frumoase se pot întâmpla, poate apărea o deschidere pe care nu o credeam posibilă. De fapt, zilele de manifestare a creativității nu fac altceva decât să ne arate nivelul la care a ajuns mentalul nostru, cât de mult a reușit să iasă din ”constipația” propriilor gânduri și tipare. Apropo, medical constipația poate avea diferite cauze, dar energetic este din cauza mentalului. O persoană care are constipație nu face altceva decât să exprime în exterior constipația pe care o are în interiorul mentalului. 

Așa că cea mai bună soluție pentru a începe să scăpăm de constipația mentală și cea de pe corpul fizic este să lăsăm energia creativă să se manifeste, să ne ajute să ne schimbăm, să ne aducă bucurie interioară și împlinire.

Energia creativă de astăzi nu se manifestă doar la nivelul lucrurilor fizice, perceptibile, ci și la interiorul nostru, ajutându-ne să ne facem un upgrade, să ne schimbăm tipare interioare, chiar dacă timid la început. 

Astăzi suntem sub vibrația lui șase, care ne aduce putere de rugăciune și de meditație, așa că parte a schimbărilor noastre interioare, putem începe să medităm, inițial doar fiind atenți la respirație, atenția la inspir, apoi la expir și putem vedea ce se întâmplă cu noi dacă facem acest lucru timp de 20-30 min. pe care oricum le pierdeam pe alte activități sau pe Facebook.

Avem provocarea iubirii de Sine, așa că dacă ne vine să facem lucruri care ne aduc bucurie, atunci să nu mai așteptăm momentul perfect pentru că nu va veni niciodată, ci să începem ACUM. Numai așa vom simți, din nou, iubirea de Sine și sentimentul de valoare.

Dacă apar stări de iritare, să folosim apa pe care o aduce rugăciunea pentru a calma acest foc interior.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu