marți, 7 august 2018

7.08.2018


Roşul de astăzi, de pe centrul mandalei, vine să ne aducă mai mult curaj, să ne dea mai multă determinare, vine să ne împingă de la spate să trecem peste obstacolele mentale pe care le avem şi care nu ne dau voie să ne realizăm planurile şi obiectivele.

Pe de o parte, este bine să vine să ne ajute să facem acest lucru, însă pe de altă parte este nevoie să fim atenţi cât de mult curaj ne asumăm, în sensul că ar fi bine să ne păstrăm în limite normale şi să nu sărim calul, să vrem să facem acum ceea ce nu am făcut timp de un an. Putem, în schimb că începem, dar să ne gestionăm bine timpul şi să ne ţinem de acest plan.

Există şi posibilitatea ca, din dorinţa de a dovedi că putem mai mult decât până acum să facem greşeli şi, în loc să construim ceva mai mult stricăm.

Aşa că să folosim cu cumpătare această energia de astăzi şi să nu ne întindem mai mult decât putem duce. Am putea, la fel de bine, să ne organizăm puţin, tocmai din nevoia de a fi eficienţi şi a gestiona eficient această energie.

Şi, dacă la un moment-dat simţim că am obosit, să luăm o pauză şi să nu ne încăpăţânăm să mergem înainte crezând că o să treacă de la sine, pentru că este posibil să apară stările de irascibilitate, iar cu atât roşu pe mijlocul mandalei de astăzi, ar fi bine de evitat aceste stări.

Rugăciunea ne poate ajuta astăzi să rămânem calmi, cu condiţia să trecem peste problemele noastre legate de religie şi preoţi şi să căutăm să stabilim o relaţie directă cu Divinitatea.

De asemenea, astăzi este şi zi de creaţie, de dat celorlalți din ceea ce creăm noi, fiecare prin modalitatea de exprimare care i se potriveşte cel mai bine. Aşa că dacă avem ceva de scris, de pictat, de desenat, de fotografiat, de exprima, astăzi şi mâine sunt două zile favorabile care ne pot ajuta foarte mult cu energia lor.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu