marți, 14 august 2018

14.08.2018

Cum ar fi dacă astăzi am lua puţin Universul prin surprindere şi am sta puţin mai mult de vorbă cu El? În sensul că noi ar fi bine să iniţiem discuţia, pentru că întrebări avem multe, curaj nu prea avem. 

De ce anume ne este teamă? De răspunsurile pe care le putem primi? De aflarea faptului că lucrurile nu stau aşa cum ne minţim noi înşine? Că putem afla că nu suntem pe drumul cel bun? Că nu ne-am implicat prea mult în a ne face misiunea?

Atunci când suntem dispuşi să aflăm ceva, primim şi informaţia, pentru că atunci suntem dispuşi să vedem lucrurile în faţă aşa cum sunt, fără perdele de fum, fără proiecţii care să schimbe realitatea. 

Este o zi de revelaţii, cu condiţia să lăsăm, la o parte, tot ceea ce înseamnă aşteptări, pentru că acestea sunt ale EGO-ului. Când nu avem aşteptări ne dăm voie să fim surprinşi, ne dăm voie să primim ceea ce merităm, nu ceea ce credem noi că merităm, ne dăm să intrăm în planurile Universului, planuri care sunt mult mai complexe decât poate mintea noastră să le perceapă.

Vibraţia zilei este şase, care ne cheamă să scoatem la suprafaţă meditatorul din noi, care ne va expune, vrem nu vrem, la momente de introspecţie, de înţelegere a problemelor şi situaţiilor prin care trecem, la momente de revelaţie şi de primire de informaţii.

Universul ne iubeşte necondiţionat, dar prin tot ceea ce face, prin tot ceea ce ne transmite caută să ne facă şi pe noi să ne iubim necondiţionat, să ne ajute să ieşim din acele tipare limitative, caută să ne arate uşa, în timp ce noi, ca şi muştele, ne lovim continuu de geam şi vrem să trecem prin el.

Cât de mult ne deschidem astăzi, atât de multe informaţii reuşim să accesăm. Cât de mult ne iubim astăzi, atât de mult ne dăm voie să ne schimbăm, pentru că o facem spre binele nostru, numai că este nevoie ca şi noi să vedem acest bine, ca şi noi să ne dăm voie să-l primim în viaţa noastră.

Şi, dacă tot ne propunem să vorbim cu Universul, ar fi bine să şi ascultăm şi să evităm să trăncănim încontinuu, nu de alta, dar nu auzim ce ni se spune.

Movul din centrul mandalei de astăzi vine să accentueze şi puterea de vindecare, aşa că ar fi indicat să ne dăm voie să ne vindecăm, să începem să iertăm şi să ne detaşăm de tot ceea ce ne-a blocat până în acest moment.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu