marți, 21 august 2018

21.08.2018


Luptătorul din noi iese astăzi la suprafață, nu neapărat ca să se bată cu cineva, ci mai degrabă ca să pună la punct lucruri care trenau de mult. Este vorba despre luptătorul pașnic care nu este neapărat nevoie să lupte pentru a putea câștiga.

Astăzi vorbim despre atitudine, despre modul în care o manifestăm. Este vorba despre acea atitudine care este în concordanță cu stima noastră de Sine, cu iubirea de Sine și care ne definește pe noi ca Spirit.

Dacă până în prezent nu ne-am asumat-o, acum este timpul să o facem, să avem curajul să o manifestăm, pentru că ea este parte din noi și dacă nu îi dăm voie să se exprime este ca și cum ne-am nega pe noi înșine, ca și cum am da la o parte ceva ce este natural, din interiorul nostru și l-am înlocui cu ceva artificial, pentru care este nevoie de mult efort energetic pentru a-l menține.

Astăzi nu mai putem ascunde această atitudine a noastră, pentru că ea este decisă să iasă la suprafață. Normal că celor care nu ne cunosc li se va părea ciudat să ne vadă într-o astfel de postură, dar dacă noi ne-am decis să o acceptăm și să o manifestăm pe deplin, atunci este cazul să se obișnuiască cu noi cei adevărați. De aceea, este posibil ca să pierdem, pe drum, în perioada următoare, pe așa-zișii prieteni, pentru că atitudinea noastră nu va plăcea tuturor.

Este, totodată, și o zi de vindecare, pentru că odată acceptată atitudinea pe care o avem începem să ne vindecăm în interiorul nostru, începem să folosim, pentru noi, energia pe care o foloseam înainte, pentru a masca ceva ce era normal să fie natural.

Suntem sub vibrația lui patru, care înseamnă, printre altele și înțeleptul, pentru că a putea manifesta mintea neutră este nevoie de multă înțelepciune pentru a vedea și partea pozitivă, dar și negativă și a lua deciziile fără a influențat în mod excesiv de una dintre ele.

Înțeleptul din noi își asumă atitudinea sa reală și o rafinează până ajunge la varianta cea mai bună pe care o poate exprima în concordanță cu misiunea sa, nu cu ceea ce doresc cei din exteriorul său.

Să fim atenți la intuiție și să-i dăm voie să se manifeste, pentru că ne ajută în evoluția noastră, aducându-ne acele informații pe care mintea conștientă nu le poate percepe.

De asemenea, să fim atenți la lucrurile care se cer manifestate astăzi și pe care ar fi bine să nu le amânăm, a se citi, să nu le punem într-un sertar și să uităm acolo de ele.

Să avem înțelepciunea să dăm voie energiei vindecătoare să se manifeste și să ne ajute să evoluăm, chiar dacă nu întotdeauna înțelegem conștient ceea ce ni s-a întâmplat.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu