vineri, 17 august 2018

17.08.2018

După ziua de ieri, când Universul ne-a sprijinit să ne manifestăm curajul de a ieși din tiparele de teamă și de a ne asuma cursul firesc al vieții noastre, astăzi ne aduce în față, ca o oglindă, iubirea, pentru a înțelege, odată pentru tot restul vieții, că suntem speciali și ca suntem iubiți și sprijiniți de către Univers.

Să fim atenți la mesajele pe care le primim astăzi, la intuițiile pe care le avem, pentru că toate ne vor duce către manifestarea iubirii față de diverse situații sau persoane, dar mai ales față de cea mai importantă persoană din viața noastră, adică față de noi înșine.

Este o zi a cărei vibrație ne aduce înțelegerea lucrurilor dincolo de realitatea cotidiană, o zi în care facem multe conexiuni și punem cap la cap evenimentele prin care am trecut și care au lăsat anumite urme asupra Sufletului nostru. Acum înțelegem de ce ni s-au întâmplat anumite lucruri, dar mai ales ce avem de învățat de aici.

Este foarte important să acceptăm, cu detașare, ceea ce ni s-a întâmplat, dar mai ales să iertăm și să căutăm să vedem ce anume ne-a adus bun acea experiență, indiferent că vorbim despre schimbări, ieșiri din tipare, persoane care au plecat din viața noastră sau care au intrat în viața noastră. Nicio experiență prin care trecem nu este întâmplătoare și are mesajele ei din care noi avem de învățat.

Legătura cu natura este puternică astăzi, așa că o ieșire pe afară și o întâlnire cu prietenii noștri, copacii, ne-ar prinde bine și ne-ar ajuta să ne eliberăm emoțional de tot felul de blocaje.

Și comunicarea noastră este bine aspectată astăzi, mai ales dacă este venită din Suflet, dacă spunem lucruri adevărate și evităm manipularea.

Să fim atenți la impulsurile noastre de agresivitate, să vedem ce anume ne deranjează la ceea ce vine din exterior, pentru că acolo este o temere sau o problemă a noastră. De asemenea, să evităm discuțiile în contradictoriu pe teme religioase!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu