vineri, 31 august 2018

31.08.2018


Ultima zi a lui August, precum și prima zi din Septembrie vin să ne arunce, efectiv din aparenta liniște a țarcului nostru de confort, dându-ne tot felul de stări de agitație până ajungem să ne găsim echilibrul făcând acele lucruri pe care, de fapt, le aveam de făcut.

Este momentul să învățăm să fim calmi în mijlocul furtunii, să ne păstrăm echilibrul, să învățăm să ne găsim stabilitatea și să evităm să ”sărim în aer”, adică să ne enervăm din orice, ascunzând, în realitate, o teamă a noastră de viitor.

Dacă este ceva ce nu am făcut și am tot amânat, acum este momentul să începem. Dacă este ceva ce am făcut greșit, acum este momentul să reparăm. În niciun caz nu este momentul să stăm degeaba, să ne uităm de pe margine, când, de fapt, este nevoie să fim în mijlocul acțiunii.

Avem roșu pe centru mandalelor de astăzi și de mâine, ceea ce ne împinge către acțiune, către creație, către a realiza ceva. De aceea, această energie este una pe care o percepem ca fiind una răscolitoare, pentru că ea vine să ne dea peste cap sisteme de credințe, mai ales dacă sunt greșite, tocmai pentru a le vedea pe cele bune. Ea vine să ne zgândăre pe interior, tocmai pentru a începe să ne mișcăm în direcția în care avem de luat decizii, avem de întreprins ceva.

Atâta timp cât vom da curs tiparelor noastre de comoditate, roșul din centru mandalei este perceput ca o amenințare, pentru că în va căuta să ne scoată din această zonă și să ne pună la treabă. Cea mai bună cale să coabităm cu el este să ne folosim de energia sa, să învățăm să-l îmblânzim, să-l punem la treabă în folosul nostru, pentru că de aceea ne-a expus Universul la acest tip de vibrație.

Vrem, nu vrem, suntem împinși către manifestarea rolului de creator și așa va fi mereu, de aceea ar fi bine să ne lăsăm intuiția liberă și să ne dăm voie să primim informații legate de direcția pe care o avem de urmat, pentru că energie, Slavă Domnului, este. 

Să ne alegem drumul și să-i dăm bice!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu