joi, 2 august 2018

 2.08.2018

Ce înţelegem adesea prin vindecare? Cu ce asociem vindecarea? Credem că avem nevoie de vindecare sau dacă nu suntem răciţi sau nu avem alte afecţiuni exterioare, ne considerăm sănătoşi-tun şi, automat, vindecaţi?
Ne-am întrebat oare, de ce oameni, aparent sănătoşi, au căzut dintr-o dată şi plecat din această viaţă, la fel de brusc?

Din păcate tindem să asociem vindecarea cu aspectele exterioare, pe care le vedem, dar şi cu cele interioare palpabile şi mă refer aici la partea interioară a corpului nostru. Bugetele de sănătate ale ţărilor occidentale au ajuns la nişte valori-record, iar la perioade de timp. din ce în ce mai scurte, apar tor felul de boli ale căror nume nu le putem pronunţa, iar numele medicamentelor create pentru a le combate, a se citi pentru a combate efectele, nu cauzele, sună de parcă ar fi dintr-o limbă de mult uitată.

Să fim serioşi şi să spunem lucrurilor pe nume. Cei mai mulţi dintre noi nici nu ne-am dorit să ne naştem, iar dintre cei care au dorit, când au ajuns aici, în această vibraţie, şi-au dorit să se întoarcă. Şi, cum ieşirea din această lume, nu se face decât prin moarte fizică, urmată de ieşirea Sufletului şi a Spiritului, atunci, să nu ne mai mirăm de ce foarte multe mulţi oameni se îmbolnăvesc de boli din ce în ce mai grave, o formă prin care caută să plece cât mai repede de aici, numai că, până să se întâmple acest lucru, se vor chinui şi vor considera că totul li se întâmplă pentru că Dumnezeu, tot El bineînţeles, i-a uitat pe aici şi mai este şi rău pe deasupra.

Tuturor acestor persoane le-aş recomanda să citească Acatistul de mulţumire „Slavă lui Dumnezeu pentru toate!”, timp de patruzeci de zile şi apoi să se mai gândească ce vor să facă în continuare.

Dacă stăm între patru pereţi, refuzând să ieşim afară, atunci patru pereţi vom vedea. Dacă stăm în pesimism şi nu vrem să facem nimic pentru a schimba acest lucru, atunci pesimism vom avea şi vom atrage.

Dacă vrem, în schimb, să facem ceva şi să ieşim din această stare, atunci este momentul să abordăm altfel problema, să intrăm pe un teritoriu despre care, chiar dacă nu ştim prea multe, putem căuta să aflăm, putem studia, putem învăţa.

Vindecarea energetică interioară este cea care ne ajută să ne păstrăm starea de sănătate fizică, este cea care ne aduce echilibrul şi care ne duce, în final, la crearea unei versiuni mai bune a noastre. Cu cât ne vom deschide mai mult către ea, cu atât vom elimina mai multe dintre problemele noastre, înţelegându-le astfel şi cauzele.

Să luăm aminte de la străbuni noștri, Dacii, care vindecau, în acelaşi timp, şi trupul, dar şi Sufletul.

Este o zi de vindecare, de bucurie, de voie bună, dar numai dacă vrem să vedem aceste lucruri, dacă vrem să intrăm pe frecvenţele lor şi să ieşim astfel din frecvenţele joase în care ne aflăm şi pe care le considerăm viaţă.

Suntem provocaţi să aducem, la suprafaţă, artistul din noi, să comunicăm şi să transmitem mai departe mesajul nostru, cunoașterea pe care am dobândit-o. Suntem provocaţi să aducem vindecare, fiecare acolo unde este şi prin ceea ce ştie să facă şi, în primul rând, să ne vindecăm vieţile.

Întrebarea este: cum răspundem noi acestei provocări? Numai de noi depinde ...


P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu