sâmbătă, 18 august 2018

18.08.2018


Suntem într-o frumoasă zi de vibrație zece, iar acest lucru nu face decât să ne accentueze toate acele lucruri pe care nu avem curaj să le facem, dar care simțeam că este în misiunea noastră să le facem.

Așa că astăzi, începând din centrul mandalei către exterior, ne deschidem, în primul rând către a învăța lucruri noi, lucruri de care am fugit sau pe care le-am tot amânat, dar spre care am tânjit de fiecare dată, mai ales atunci când, la nivel de intuiție, simțeam că în ele găsim răspunsurile pe care le căutam de ceva timp.

De ce am fugit de ele? Motive am putea găsi cu zecile și ar fi cât se poate de pertinente, numai că, la baza acestor motive, se găsește unul comun, respectiv iubirea de Sine, mai bine zis, neiubirea de Sine. 

Ne este teamă că dacă învățăm acest lucruri vom ieși din blocaje și atunci nu vom mai avea temeri, ceea ce ne speria foarte mult, pentru că pur și simplu ne-am învățat cu tiparul de teamă și de nerealizare a ceea ce ne-am propus încât, din păcate, a devenit parte din noi, iar acum, când Universul ne scoate în față soluții concrete prin care să ne eliberăm de acest tipar, fugim cât mai mult posibil de aceste soluții motivând, pentru noi, a se citi mințindu-ne pe noi, că oricum nu vor funcționa și nu are rost să le învățăm.

Din păcate, dulcea obișnuință este cel mai mare dușman al nostru, cea care ne creează un țarc așa de fain încât nici nu ne dăm seama că este acolo, nici nu ne dăm seama că suntem închiși, iar când vin soluții de eliberare, ne comportăm ca cei afectați de Sindromul Stockholm, fraternizând cu țarcul și considerându-l parte din noi.

Așa că ceea ce avem de făcut astăzi este să ne întrebăm ce ne aduce nou această informație și ce anume schimbă la noi? Iar dacă vom fi onești cu noi înșine vom ajunge să identificăm motivele ascunse care ne duc la respingerea informațiilor transformatoare.

Toată această pendulare între a accepta sau nu noua informație se desfășoară pe fondul energiei vindecătoare de pe nivelul doi care vine să ne ajute să ne transformăm viața și să-i schimbăm cursul către ceva mai bun pentru noi, pe fondul galbenului de pe nivelul trei care ne împinge către acțiune și concretizare, dar și cu ajutorul albastrului de pe nivelul patru care vine să ne întărească credința în ajutorul pe care Universul ni-l trimite.

Este foarte important să primim acest lucruri într-o stare de detașare și receptivitate, lăsând în spate comparațiile pe care EGO-ul nostru ține moțiși să le facă și dând la o parte toate vălurile și iluziile pe care singuri ni le creăm.

Să lăsăm creativitatea să curgă prin noi, ca parte integrantă a spiritualității la care Universul ne expune!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Un comentariu:

  1. Excelent Felicitari pt precizii....imi face tot timpul placere sa citesc articolele dvs....sint de un mare ajutor, trimitindu-ne la o introspectie de care din cind in cind mai uitam,- eu cel putin. Multumesc !!!

    RăspundețiȘtergere