vineri, 1 martie 2019

1.03.2019


Începem primăvara calendaristică cu prima perioadă specială din an, aşa că putem să transformăm această perioadă specială din an într-un specială pentru noi, în care să facem lucrurile pe care ni le dorim, nu doar să aşteptăm să se întâmple. 

Este o bună perioadă să ne manifestăm rolul de Cocreatori şi să începem să ne materializăm dorinţele, să începem să lucrăm la proiectele noastre în loc să stăm să aşteptăm pe margine.

Pentru astăzi, avem creativitatea în prim-plan, avem mentalul care iese la suprafaţă şi caută să înveţe lucruri noi, aşa că pe aceste două direcţii ar fi bine să ne concentrăm astăzi, pe acumulat cunoştinţe, dar şi pe folosirea lor în sprijinul nostru şi al celorlalţi, pentru că fiecare dintre noi funcţionăm pe o anumită frecvenţă, iar frecvenţa aceasta este necesară celorlalţi, este necesară în vindecare, iar dacă noi o manifestăm în exterior prin ceea ce facem, prin ceea ce dăm mai departe, nu facem altceva decât să-i ajutăm pe ceilalţi să aibă acces la ea şi la energia vindecătoare pe care o aduce.

Cum ne putem manifesta creativitatea am tot spus de-a lungul timpului, însă indiferent că am început să o manifestăm sau că acum dorim să o facem, ziua de astăzi, prin energia pe care o aduce, ne provoacă să urcăm la nivelul următor, să facem lucrurile în alt fel decât le-am făcut până acum sau decât au fost făcute până acum de către ceilalţi, de aceea ea ne provoacă să ne asumăm munca de pionierat, de a fi primi care venim să materializăm aceste noi idei pe care Universul ni le transmite şi care vin să urce omenirea la următorul nivel, pentru că vin cu alt tip de frecvență.

De aceea, de multe ori, pionierii şi întâmpină rezistenţă din partea celorlalţi, pentru ca, ulterior, ideile lor să fie acceptate şi să devină o normalitate, deoarece, la început, ceilalţi nu sunt acordaţi la noua frecvenţă cu care vin aceste idei, dar cu timpul o fac şi atunci încep să rezoneze cu ele. De aceea, atunci când noi ne întâlnim cu lucruri noi, cu idei noi, este bine să ne obiectivăm, să vedem ce ne spune intuiţia, dacă refuzul de a le accepta este pentru că ele sunt greşite sau pentru că ele sunt pe o altă frecvenţă la care noi nu am reuşit încă să urcăm.

Avem provocarea lui unu astăzi, iar dacă dorim să ne bucurăm de această creativitate şi să o folosim la nivel maxim, atunci este nevoie să ne ascultăm Sufletul, să avem grijă de el, mai ales că vibraţia zilei este şapte care ne ajută să punem limite mult mai uşor, care ne ajută să ne refacem aura mult mai uşor, ceea ce ne poate ajuta Sufletul să se simtă mult mai în siguranţă şi astfel să fie mult mai creativ.

Avem provocare pe comunicarea indirectă astăzi, aşa că ar fi de preferat să ne punem creativitatea la treabă şi să lăsăm energia să circule prin noi şi să "modelăm", cu ajutorul ei, fiecare în domeniul în care se pricepe mai bine.

De asemenea, să ne dăm voie astăzi să facem o aroganţă, respectiv să amânăm "amânarea" şi să trecem astfel peste comoditate. Vom avea o al6tfel de viteză în tot ceea ce facem, iar motivaţia noastră va fi mult mai mare.

Suntem într-o lună de trei, care ne cheamă la manifestarea iubirii, iar ca provocare, pe mandală, vom avea iubirea de Sine, pentru că este nevoie să ne iubim pe noi înşine pentru a putea iubi, cu adevărat, pe ceilalţi, dar mai ales viaţa care ni s-a dat. 

Să ne dăm voie să ne vindecăm de tiparele negative ale mentalului, luna aceasta, pentru că vor ieşi la suprafaţă, dar mai bine să fim pe principiul "let me have it", adică să ne bucurăm că vin pentru să altfel le cunoaştem, decât să stăm cu frică faţă de ele.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 


#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu