sâmbătă, 9 martie 2019

9.03.2019


Încheiem această primă perioadă specială din an, bineînţeles, în energia iubirii, cea mai puternică energia şi cea care face lucrurile să se mişte în acest Univers, chiar dacă, pe această planetă, de multe ori, este respinsă şi marginalizată.

Ea vine astăzi să ne ajute să mai vindecăm ceva la noi, să mai urcăm o treaptă în îmbrăţişarea şi acceptarea ei în viaţa noastră, în a ne deschide mai mult inima către frecvenţa ei şi a-i da astfel voie să ne binecuvânteze cu darurile ei.

Avem multe "tare", sau tipare din vieţile în care ne-am îndepărtat de ea şi în acest efort de a o nega am făcut o grămadă de grozăvii, pe care le-am plătit sau la care încă mai plătim. Este foarte important să ne iertăm pentru acele fapte, pentru că numai astfel reuşim să ne dăm voie să ne vindecăm, numai astfel reuşim să îndreptăm, mai repede greşelile făcute.

Astăzi, prin energia la care suntem expuşi, putem face o mare pace cu noi înşine, o pace la care să nu mai renunţăm şi să înţelegem că pusul de "cenuşă în cap" nu ne va ajuta de niciun fel, eventul ne va aduce o falsă compasiune din partea câtorva persoane de lângă noi, însă nu va îndrepta ceea ce am făcut greşit în viaţa asta sau în celelalte. Ne va ajute, în schimb, propria iertare, pentru că atunci nu ne mai atacăm pe noi înşine cu gânduri negative şi atunci ne dăm voie să vedem mult mai clar lucrurile. Nu înseamnă nici că toate greşelile noastre au fost plătite şi că avându-ne prieten pe noi înşine, vom reuşi să le plătim mult mai uşor.

Când ne-am iertat pe noi înşine suntem, de fapt, un tot, în sensul că Mintea, Sufletul şi Sinele aleg să lucreze împreună, ajung să fie unul, iar atunci forţa noastră este mult mai mare, putând să concretizăm, mult mai uşor, ceea ce ne dorim să facem.

Suntem într-o zi cu provocare pe nouă, iar dacă ne simţim confuzi este din cauză că nu reuşim să comunicăm cu Sufletul nostru, că nu reuşim să coborâm în inimă. De aceea, o plimbare la pădure şi îmbrăţişarea unui copac ne-ar ajuta mult pentru că ar elimina din energiile interioare care ne blochează şi ne-ar restabili echilibrul emoţional.

De asemenea, suntem într-o zi de vibraţie şase, iar acest lucru ne cheamă către introspecţie, către meditaţie, pentru că numai aşa reuşim să coborâm în Sufletul nostru şi să începem ne iertăm, să ne acceptăm aşa cum suntem, să ne iubim mai mult. 

Cu cât vom reuşi să facem mai multe lucruri care îi aduc bucurie Sufletului nostru, cu atât ziua de astăzi va fi una mai reuşită. Tot ceea ce avem nevoie este să ne bucurăm, să ne jucăm, să scoate la suprafaţă copilul din noi şi să-l lăsăm să se joace.

"Sa fim copii,/Pentru inc-o zi", cum spunea cântecul!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 


#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu