duminică, 10 martie 2019

10.03.2019


Interesantă configuraţie ne aduce ziua de astăzi!

Începem o nouă decadă, iar ceea ce va domina această decadă va fi comunicarea indirectă, sub toate aspectele ei. Aşa că, începând de astăzi, până pe data de 19 martie, inclusiv, vom fi sub influenţa acestei energii care va căuta să ne facă să scoatem, la suprafaţă, aspecte din noi pe care nu le putem exprima decât prin modalităţile de manifestare ale comunicării indirecte: scris, actorie, desen, pictură, sculptură, design, meşteşuguri etc.

Dacă până acum aceste aspecte au fost doar în zona de hobby, fiind locul în care ne retrăgeam după o zi încărcată sau după o perioadă mai îndelungată de muncă, pentru că ne ajutau să ne relaxăm şi ne aduceau multă bucurie, acum suntem provocaţi să ni le asumăm ca părţi ale vieţii noastre care au nevoie de mai mult timp din viaţa noastră, dar mai ales, să ne dăm voie să le ducem la nivelul următor şi chiar să devină noile noastre job-uri. 

Pare ceva ireal? Să ne gândim puţin logic. Facem aceste lucruri pentru că ne fac plăcere, apoi le lăsăm pentru a ne întoarcem la acele activităţi din care "trebuie" să câştigăm bani pentru a ne întreţine, activităţi care de mult nu ne mai plac, dar nu avem ce face pentru că avem nevoie de bani. Iar toată această înşiruire de activităţi - muncă, hobby, muncă, hobby ... a devenit deja un tipar din care nu ne mai vedem ieşind. Dacă înlocuim cuvintele din acest ciclu cu sentimentele pe care le avem, ar arăta cam aşa - muncă (tristeţe), hobby (bucurie), muncă (tristeţe), hobby (bucurie).

Întrebarea este: când ne dăm voie să facem, din munca noastră, un hobby? Când va deveni, sursa noastră de venit şi o sursă de bucurie? De ce nu avem curajul să ne acordăm mai mult timp hobby-ului  nostră şi să-l transformăm în sursa noastră de venit? De ce?

La aceste întrebări va curge o şarjă de răspunsuri automate care, în final, se pot concluziona prin ceva de genul "nu se poate" sau "este imposibil". Dar dacă aceste răspunsuri ar fi scrise pe o foaie, apropo de comunicarea indirectă, le-am putea vedea mai des şi atunci s-ar putea ca, în câteva zile să ne dăm seama că, de fapt, ele nu sunt decât un obstacol pe care ni-l ridicăm singuri şi că ele au venit dintr-un automatism al nostru, în niciun caz nu au venit din intuiţie sau ghidare Divină.

Suntem într-o zi cu provocare pe zece, ceea ce ne scoate la suprafaţă blocajele interioare care ne împiedică să strălucim şi să ne manifestăm la adevărata noastră intensitate, care ne blochează să fim noi înşine şi să ne manifestăm adevărata noastră putere. 

Pe de altă parte, suntem într-o zi de vibraţie şapte, care ne cheamă la consolidarea aurei noastre tocmai pentru a nu ne mai risipi în multe părţi şi a ne aduna energia în jurul nostru, pentru a-i da Sufletului nostru siguranța de care are nevoie pentru a se manifesta deplin şi pentru a-şi manifesta creativitatea.

Ca o concluzie, dacă vrem să avem curaj şi să ne luăm puterea înapoi este nevoie să ne îngrijim de aura noastră, să o reîntregim şi astfel vom fi noi înşine şi nu vom mai da voie elementelor din exterior să ne perturbe, nu vom mai da voie altora să ne spună ce avem de făcut şi atunci vom avea curajul să facem şi lucrurile care ne fac plăcere.

"Dar este aşa de greu! Şi este nevoie de atât de multă muncă!" sunt expresiile pe care le aud când dau o soluţie cum este ce de mai sus. Este şi nu este. Diferenţa o face dorinţa de a ne fi mai bine. Cât de mult ne dorim acest lucru ne va împinge mai departe. Să nu uităm că Universul premiază întotdeauna curajul şi efortul constant. În condiţiile în care, din 24 de ore nu putem găsi o oră şi pentru noi, atunci da, nu vom putea schimba nimic. Când vom încep să ne găsim 10, 15 ... 60 de minute şi pentru noi, atunci vom începe să vrem şi altceva pentru viaţa pe care o trăim. Totul va începe cu primul minut pe care ni-l acordăm şi va continua că a face acest lucru în fiecare zi de acum încolo.

Să luăm o foaie de hârtie, fie că ne place să scriem sau nu, şi să scriem pe ea toate proiectele pe care le-am început de-a lungul timpului şi care nu mai au nicio șansă să fie terminate. Şi, când am terminat enumerarea lor, să ne găsim curajul interior de a trece peste orgoliu şi să scriem în dreptul lor "ÎNCHEIAT", chiar dacă avem un sentiment de înfrângere. Apoi, să luăm altă foaie de hârtie şi să scriem pe ea două-trei proiecte la care lucrăm în prezent şi să ne concentrăm atenţia pe ele, să le impregnăm cu energia noastră pentru a le da mai multă forţă. Să avem curajul ca printre cele două-trei (nu mai multe că nu le putem da forţă) să fie şi cel legat de hobby-ul nostru.

Ce am rezolvat cu aceste două hârtii? Pur şi simplu, ne-am luat înapoi energia din proiectele vechi, neterminate şi care oricum nu mai aveau nicio şansă de a fi terminate, şi o ducem în cele actuale care au nevoie de energia noastră dar care, din cauză că era risipită către ele din trecut, nu puteam beneficia de ea. Şi, în plus, am instruit şi mentalul să nu se mai racordeze la cele vechi şi să se concentreze pe cele noi. De aceea, hârtia cu cele noi este nevoie să fie în faţa noastră permanent, dar nu într-un loc în care să o vadă toată lumea.

Cât de mult ne refacem aura astăzi, atât de mult vom beneficia de efectele ei în zilele următoare. 

De asemenea, să purtăm haine albe astăzi pentru a ne ajuta mai mult să trecem peste provocarea zilei!

Să ne fie de folos!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 


#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu