duminică, 3 martie 2019

3.02.2019


Astăzi este despre comunicare, dar în primul rând este despre comunicarea cu noi înşine, cu "persoana din oglindă", cea pe care o vedem în oglindă de dată când ne trezim. 

Aşa că, fie că folosim o oglindă, sau nu, este nevoie să avem o discuţie cu această persoană, discuţie pe care, din păcate, am tot amânat-o, din diferite motive, dar mai bine spus, am fugit de ea, pentru că ne-a fost teamă de lucrurile pe care le-am fi conştientizat.

Nu întâmplător suntem provocaţi să avem această discuţie astăzi, într-o zi a cărei provocare este trei, pentru că este momentul să discutăm cu noi înşine şi să ne cunoaştem mai bine, să vedem unde putem face schimbări şi ce anume implică aceste schimbări, tocmai pentru a evita, pe viitor, să ne mai concentrăm pe propriile aspecte negative, să ne mai aducem acuze care să ne adâncească, şi mai mult, anumite tipare negative, în loc să ne ajute să le vindecăm.

Turcoazul de pe centrul mandalei mai înseamnă şi adevăr, iar aceste adevăr vine să ne ajute să conştientizăm cine suntem noi cu adevărat şi în realitate, fără a mai face tot felul de supoziţii şi fără a mai mai proiecta tot felul de iluzii pe care, în prezent, nu le putem susţine. Pornind de aici, de la acest adevăr, putem merge mai departe şi putem ştii ce putem face sau ce anume avem de îmbunătăţit la noi, pentru că adevărul reprezintă temelia noastră şi este de preferat decât o mie de minciuni frumoase.

Iar toată această discuţie are loc în contextul celor două nivele de verde de pe mandală şi care vin să dea un imbold iubirii de Sine, motivându-ne astfel să facem schimbări pentru noi înşine, schimbări care nu sunt tocmai uşoare, mai ales că tiparele vechi tind să opună rezistență acestor schimbări, dar care sunt necesare evoluţiei noastre.

Este posibil ca, pe parcursul acestei discuţii pe care o avem cu noi înşine, să apară stări de nervozitate, mai ales dacă ne reamintim anumite aspecte ale vieţii noastre, însă este necesar să ne menţinem calmul, mai ales că acele situaţii au fost . Putem, în schimb, să scriem despre ele, să le detaliem cât mai mult până când ajungem să nu mai simţim nicio supărare, semn că am reuşit astfel să degajăm din energia negativă pe care o aveam ataşată acelor situaţii.

De asemenea, dacă discuţia cu noi înşine am reuşi să o realizăm într-o stare meditativă, atunci am reuşi să accesăm mult mai uşor ghidarea Universului şi să primim, mult mai deschişi, soluţiile care ni se propun, deoarece ne aflăm într-o zi de vibraţie nouă, iar această vibraţie ne deschide şi mai mult intuiţia.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 


#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu