sâmbătă, 23 martie 2019

23.03.2019


Cum ar fi ca astăzi să schimbăm puţin rutina în care am intrat? Cum, ar fi ca astăzi să ne surprindem pe noi înşine ocupându-ne mi mult de noi şi de fericirea noastră? Cum ar fi ca astăzi să începem noi proiecte care să aibă un singur scop, acela de a fi fericiţi?

Avem roşu pe centrul mandalei de astăzi, iar această energie ne cheamă la iniţiative, la demarat de proiecte noi, la noi începuturi, numai că avem şi provocarea iubirii de Sine pe mandala de astăzi.

Ceea ce putem face este să luăm toată această energie pe care o primim şi să o direcţionăm către acele proiecte care să ne aducă bucurie, care să ne dezvolte, care să ne ajute să facem tocmai acele lucruri de care fugim, dar care au un rol important în evoluţia noastră. Cu cât ne vom concentra mai mult pe ceea ce avem de făcut, iar ceea ce avem de făcut este tocmai ceea ce evităm să facem, cu atât Universul ne va sprijini mai mult şi ne va aduce mai multe oportunităţi.

Aşa că, pentru început, să luăm o foaie de hârtie şi să scriem lucrurile care ne fac fericiţi, visurile noastre atât de ascunse că nu le lăsăm niciodată să iasă la suprafață şi pe care le vedem acolo în faţa noastră, dar spre care nu avem curajul să ne îndreptăm. După aceea, să ne facem un plan cu ceea ce avem şi ceea ce avem nevoie să le realizăm şi, după ce am stabilit toate detaliile, să vedem ce putem face astăzi pentru ele, cu ce putem începe, pentru că, întotdeauna, orice călătorie începe cu primul pas.

Suntem într-o zi cu provocare pe cinci, iar această provocare ne cheamă tocmai la a ne găsi timp pentru noi, deoarece mereu ne lăsăm pe ultimul loc şi atunci, pentru a putea reface echilibrul, este nevoie să ne urcăm pe noi înşine în fruntea listei noastre de priorităţi.

indiferent cât de "nebuneşti" ar părea visurile noastre, dacă nu începem să lucrăm la ele, nu vor fi decât ceva ce ar fi putut să fie şi vor rămâne mereu o speranţă. Să ne dăm voie să lucrăm la ele astăzi şi să începem să le concretizăm.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu