joi, 14 martie 2019

14.03.2019


Universul ne binecuvântează astăzi cu energia iubirii, care vine să aducă echilibrul în viaţa noastră, într-o zi a cărei provocare este tocmai păstrarea echilibrului.

Indiferent că vorbim despre viaţa personală, serviciu, distracţie, muncă, plăcere etc., toate acestea sunt aspecte ale vieţii noastre şi este nevoie să avem grijă să le păstrăm în echilibru, iar acest lucru poate părea destul de dificil pentru unii dintre noi.

Energia iubirii de astăzi vine să ne ajute să găsim acest echilibru, pentru că vine să ne ajute să ne iubim pe noi înşine suficient de mult încât să avem grijă şi de noi, să ne dăm voie să renunţăm la situaţiile, oamenii, tiparele care ne produc dezechilibre. În momentul în care ne iubim pe noi înşine suficient de mult, în acel moment vom dori să ne bucurăm de viaţă în mod echilibrat, în care să găsim timp şi energie atât pentru muncă, dar şi pentru relaxare, atât pentru ceilalţi, cât şi pentru noi şi lista poate continua.

Odată ce am obţinut acest echilibru, depinde numai de noi să-l putem menţine, iar pentru a face aceste lucru este nevoie să lucrăm continuu cu noi şi să dăm, la o parte, toate acele aspecte care ne fac să nu ne iubim pe noi înşine. 

Odată ce am obţinut echilibrul, putem fi un exemplu şi pentru ceilalţi, pentru că dacă vrem să avem o societate echilibrată, atunci este nevoie de cât mai mulţi indivizi echilibraţi.

Avem provocarea comunicării, pe mandala de astăzi, care ţine de chakra cinci şi care are legătură cu provocarea lui cinci de astăzi, iar cel mai bun mod pentru a rezolva acest lucru este să dăm informaţia mai departe, fie prin viu grai, fie prin scris, deoarece numai astfel putem păstra echilibrul comunicării. Noi primim multe informaţii şi dacă nu le dăm mai departe, printr-o formă de comunicare, nu păstrăm acest echilibru al comunicării şi astfel tiroida noastră are de suferit.

Astăzi, putem beneficia şi de energia vindecătoare de pe nivelul patru al mandalei, cu condiţia să ne lăsăm intuiția liberă şi să nu blocăm fluxul acestei energii prin intervenţia mentalului. Vindecarea poate veni şi dintr-o acţiune care ni se poate părea banală, dar care, în perspectivă, poate produce transformări foarte mari, ajutându-ne astfel să ne echilibrăm.

Să nu uităm că suntem într-o zi de vibraţie dublă, de unsprezece sau doi, iar acest lucru ne permite, pe de o parte, să vedem lucrurile în ansamblu, iar pe de altă parte să avem o legătură mult mai puternică su Sufletul nostru, dându-i astfel voie să ne ajute să ne vindecăm şi să găsim echilibrul pe care îl căutăm în viaţa noastră.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 


#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu