miercuri, 20 martie 2019

20.03.2019

Mandala de astăzi vine pe o configuraţie interesantă, având în vedere că astăzi la ora 23:58 este şi momentul de echinocţiu, dar şi datorită faptului că începem cea de a treia decadă a lunii martie.

Suntem într-o zi a cărei energie caracteristică este creativitatea, iar aceste val vine să ne scoată din tiparele noastre obișnuite şi să ne provoace să vrem mai mult, să vrem să aducem lucruri noi, să îmbunătăţim, să ne facem un upgrade, atât în interior cât şi în exterior.

Creativitatea este văzută întotdeauna ca ceva ce vine din viitor, aşa că este momentul să dăm voie "viitorului" să vină aici, în prezent, dar mai ales să-i dăm voie să ne învăluie cu energia sa transformatoare care aduce evoluţie şi schimbare.

Avem mental pe centrul mandalei, dar avem şi portocaliu pe nivelul doi, iar dacă le folosim cu înțelepciune, vom permite energiei vindecătoare să ne ajute să curăţăm mentalul de resturile de tipare moştenite din alte vieţi, permiţându-i astfel să fie un pion important al evoluției noastre.

Avem provocarea lui doi astăzi care ne cere să fim atenţi la modul în care ne cedăm putere personală, intrând sub alte persoane, căutând cu obstinaţie să le facem voia, crezând că astfel vom fi recunoscuți şi noi, simțindu-ne astfel utili şi bucurându-ne, peste măsură, că suntem utili şi apreciaţi. 

De fapt, tot acest tipar este cel care caracterizează partea întunecată a minţii negative, iar conştientizarea şi vindecarea sa ne poate aduce o creştere semnificativă a iubirii şi stimei de Sine, pentru că, dacă ne uităm pe mandală, vedem că una din provocările de astăzi este reprezentată tocmai de iubirea de Sine.

Şi, pentru că altă provocare a zilei de astăzi este scrisul, atunci ar fi bine să ne facem o radiografie cu lucrurile bune pe care le-am făcut în viaţa acesta, precum şi cunoştinţele pe care le-am dobândit, tocmai pentru a vedea că suntem o persoană care merită să fie respectată şi, în acel moment, poate ne vom schimba percepţia referitoare la noi înşine şi ne vom da voie să ne iubim mai mult, producând, în interior, schimbările de care avem nevoie ca să evoluăm.

Suntem într-o zi de vibraţie opt, care ne aduce mult curaj în luarea deciziile, dar şi în aplicarea lor, care ne aduce curajul de a face schimbările de care avem nevoie, care ne aduce curajul să îmbrăţişăm acest val de energie care vine către noi, care ne aduce curajul să ne prezentăm ideile, oricât de îndrăznețe ar fi ele. 

De asemenea, această zi ne aduce şi deschiderea către noi cunoştinţe, către învăţare, aşa că să ne dăm voie să primim aceste noi cunoştinţe, care ne pot ajuta să ne vindecăm, dar şi să evoluăm.

O primăvară frumoasă să avem!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 


#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu