joi, 7 martie 2019

7.03.2019


Suntem în prima zi din noul ciclu, aşa că este o zi în care începem să concretizăm, să punem "osul la treabă", pentru că după ce am primit informaţii noi, după ce am înţeles unde avem blocaje şi ce anume ne împiedică să ne trăim viaţa pe care o dorim, tot ceea ce avem de făcut de acum înainte este să lucrăm şi să obţinem ceea ce ne dorim.

De obicei, atunci când avem o problemă, căutăm cauza acelei probleme sau soluţia de a o rezolva, fiecare după cum se pricepe mai bine. Ideea este că, atunci când găsim soluţia, ne bucurăm de ea şi, începem să lucrăm în forţă pentru a scăpa de problema noastră, numai că, pe parcurs, ne pierdem motivaţia şi începem să lăsăm garda jos, începem să ne găsim scuze să nu facem ceea ce aveam de făcut, culminând cu a renunţa la acea muncă, pe principiul că "oricum nu ducea nicăieri". 

Una din provocările zilei de astăzi, apropo de muncă, este tocmai organizarea şi planificarea, dar şi educarea noastră pentru a ne ţine de această planificare, de a munci cu aceeaşi intensitate chiar şi atunci când ni se oare că nu mai avem motivaţie, pentru că, de fapt, munca este cu ceea ce avem în interior, cu tiparele, cu obiceiurile, cu cutumele, cu egregorul energetic de care aparţinem sau la care am aderat. 

Pentru a începe să creăm un tipar nou, este nevoie să scăpăm, în primul rând de cel vechi. Cum? În primul rând identificându-l, scriind pe hârtie toate simptomele pe care le avem atunci când ne raportăm la el. Pasul următor este să începem să nu mai facem acţiunile pe care le făceam şi începem să ne formăm noi obiceiuri. Am spus-o şi o repet, indiferent de cât de multe cărţi de dezvoltare personală mi-aţi arăta. În numerologia Kundalini, primul pas în pentru formarea unui tipar nou este realizarea noului obicei timp de 40 de zile consecutiv, iar dacă s-a sărit o zi o luăm de la capăt până la facem pe cele 40.

Ziua de astăzi ne aduce provocarea lui şapte, ceea ce ne poate face să ne simţim confuzi, să ni se pară viaţa derutantă, însă dacă avem grijă să ne refacem aura noastră, s-ar putea ca această percepţie să se modifice şi să ne aducă mai mult curaj.

Indiferent de ceea ce ne-am propus să facem pentru perioada următoare, este important să începem de astăzi, dar să ne şi creăm mecanismele care să ne ajute să ne organizăm mai bine şi să prevină abandonul, pe parcurs. 

Să nu uităm să am început o perioadă de lună în creştere şi orice activitate începută beneficiază acum de această energie care ne sprijină. Important este ca intenţia să fie bună şi să ne păstrăm motivaţia, indiferent de cât de multe "obstacole" ar apărea. Acelea, de fapt, nu sunt decât testele pe care le dăm pe parcurs. 

Avem putere mare pe cuvânt astăzi, aşa că să ne încurajăm demersul cu expresii pozitive şi să cutăm să folosim, în relaţia cu noi, cuvinte care să ne încurajeze, pentru că oricum găsim destui în jur care caută să ne descurajeze. 😀 Nu ne ajută cu nimic să ne mai vorbim şi noi urât nouă, chiar dacă am făcut o greşeală. Mai bine ne încurajăm şi vedem cum o putem îndrepta.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 


#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu